Fondötenle kapatıcı aynı şey mi?

İçindekiler:

  1. Fondötenle kapatıcı aynı şey mi?
  2. Lıquıd concealer nedir?
  3. Likit kapatıcı ne işe yarar?
  4. Fondöten kapatıcı olarak kullanılır mı?
  5. Concealer hangi bölgelere uygulanır?
  6. Stick kapatıcı ne demek?

Fondötenle kapatıcı aynı şey mi?

Fondöten mi önce sürülür yoksa kapatıcı mı? Cevaplıyoruz: Önce fondöten, sonra kapatıcı. Bunun sebebi ise fondöten sürmeden ve cilt tonunu eşitlemeden ilk önce kapatıcıdan başlarsan, göz çevrendeki kusurları gizlemek için olması gerekenden daha fazla ürün kullanman gerekebilir.

Lıquıd concealer nedir?

Likit concealer: Sıvı veya likit concealer olarak bilinen bu kapatıcılar, göz altı morluklarını ve halkalarını gizler. Ayrıca, çizgi ve kırışık cilt görünümünü en aza indirir. Diğer formların aksine, cildin daha fazla nefes almasına olanak sağlar.

Likit kapatıcı ne işe yarar?

Kapatıcı, özellikle göz altında bulunan cilt rengi koyuluğunun giderilmesini, tüm cildin aynı renk olmasını sağlar. Ayrıca yüzdeki pürüzleri, kızarıklıkları ve lekeleri gizler ve cilt tonundan 1-2 ton açığı kullanılırsa aydınlatıcı olarak vurgulamak istediğimiz yerleri ortaya çıkarır.

Fondöten kapatıcı olarak kullanılır mı?

Ancak concealer, daha yoğun renk pigmentlerine sahip bir ürün. Ayrıca fondöten gibi tüm yüze uygulanmıyor. Bölgesel olarak kullanılıyor ve tek başına ya da fondötenin üzerine sürülebiliyor. ... En iyi kapatıcı, cilt rengine uyan ve teninle en iyi şekilde bütünleşendir.

Concealer hangi bölgelere uygulanır?

Kapatıcıların bilinen en yaygın kullanım şekli, göz altlarındaki morlukları ve yüzdeki izleri kapatmak. Ama bu harika ürünler başka farklı amaçlarla da kullanılabiliyor. Sivilceleri ve sivilce izlerini kapatmak için bölgesel olarak uygulayabileceğin yoğun formüllü bir concealer tercih edebilirsin.

Stick kapatıcı ne demek?

Stick kapatıcılar, ciltteki lekeleri, sivilceleri ve göz altı morlukları kapatmaya yardımcı olan bir üründür. ... Nemlendiriciyi sürdükten sonra kapatıcı uygulayacağınız bölgeye parmak uçlarınızla kapatıcıyı içten dışa doğru dağıtın. Parmak kullanmak istemeyenler sünger ya da fırça da kullanabilir.