Yapı Kredi Allianz nedir?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi Allianz nedir?
  2. Yapı Kredi hangi sigorta?
  3. Allianz emeklilikten nasıl çıkılır?
  4. Yapı Kredi otomatik BES iptali nasıl yapılır?
  5. Hayat Sigortası kimlere yapılmaz?
  6. Yapı Kredi BES ten nasıl çıkılır?
  7. Hayat sigortası savaş halinde geçerli mi?

Yapı Kredi Allianz nedir?

Dünyanın önde gelen sigorta ve finans şirketlerinden Allianz Grubu'nun, 12 Temmuz 2013 itibariyle Yapı Kredi Sigorta ve Yapı Kredi Emeklilik şirketlerinin ana ortağı olmasının ardından, Yapı Kredi Emeklilik, "Allianz Yaşam ve Emeklilik" olarak yoluna devam ediyor.

Yapı Kredi hangi sigorta?

Bugün itibariyle Allianz, Yapı Kredi Sigorta'nın ve Yapı Kredi Emeklilik'in ana ortağı konumuna geldi. Alman sigorta devi Allianz'ın Türkiye'de 90 yıldır faaliyet gösteren şirketleri, Allianz Sigorta ve Allianz Hayat ve Emeklilik ile Yapı Kredi Sigorta ve Yapı Kredi Emeklilik şirketleri tek yönetim altına girdi.

Allianz emeklilikten nasıl çıkılır?

Bireysel emeklilik sisteminden ayrılma talebimi nereye yapmalıyım? Ayrılma talebinizi şirketimize yazılı olarak veya 0850 399 99 99 nolu çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz.

Yapı Kredi otomatik BES iptali nasıl yapılır?

Yapı Kredi BES iptali telefon numarası kolayca ulaşabileceğiniz bir numaradır. Yapı Kredi ile tüm işlemler için 4 veya 08 numaralarını aramalısınız.

Hayat Sigortası kimlere yapılmaz?

Hayat sigortası ürünü bankaların prosedürleri gereği kredi kullanımlarında zorunlu tutulurken, ilgili sigorta ürününden yararlanması gerekli kişiler için bu sınırlandırma yanlıştır. Hayat sigortası, sigorta güvencesi ile vefatı halinde geride kalanları güvence altına almak isteyen isteklilere yapılır.

Yapı Kredi BES ten nasıl çıkılır?

Yapı Kredi BES iptali telefon numarası kolayca ulaşabileceğiniz bir numaradır. Yapı Kredi ile tüm işlemler için 4 veya 08 numaralarını aramalısınız.

Hayat sigortası savaş halinde geçerli mi?

3.3- Sigortadan faydalanan kimse hayatı üzerine sigorta yapmış olanı öldürmüş veya onun öldürülmesinde herhangi bir şekilde suç ortaklığı etmişse sigorta bedelinden mahrum kalır ve bu bedel ölenin mirasçılarına ait olur. 3.4- Aksi sözleşme ile kararlaştırılmadıkça, sigorta savaş halinde geçerli değildir.