İstanbul İzmir otobüsle ne kadar sürer?

İçindekiler:

  1. İstanbul İzmir otobüsle ne kadar sürer?
  2. İzmir istanbul kaç km otobüs?
  3. Istanbul İzmir normal yol kaç km?
  4. Istanbul İzmir arası kaç saat sürüyor?
  5. Eski İstanbul İzmir yolu kaç km?

İstanbul İzmir otobüsle ne kadar sürer?

İstanbul İzmir Otobüs Yolculuğu Kaç Saat Sürüyor? İstanbul İzmir otobüs yolculuğu süresi sefer saati, duraklama yapılan destinasyonlar, kalkış ve varış noktaları doğrultusunda 6 saat ile 9 saat 25 dakika saat arasında değişebilir.

İzmir istanbul kaç km otobüs?

İzmir İstanbul Otobüs Bileti
En Ucuz Sefer129,00 TL564 km
İzmir - İstanbul Arası Kaç Saat8sa 7dk266
En Çok Sefer Yapan FirmaMetro Turizm3

Istanbul İzmir normal yol kaç km?

Otoyol sayesinde İstanbul- İzmir arası 8 saat süren yolculuk 3,5 saate düşecek. İstanbul-İzmir arasındaki mevcut yol yaklaşık 515 kilometre . Otoyolla iki kent arası 426 kilometreye düşmüş olacak. Böylece İstanbul ile İzmir arasındaki 8.5 saatlik seyahat süresinin 3,5 saate düşeceği hesaplanıyor.

Istanbul İzmir arası kaç saat sürüyor?

İller arsı kaç km olduğu da her zaman merak edilmiştir. İstanbul İzmir arası 478,8 km'dir. Arabayla, Otobüsle ve Uçakla Kaç Saat Sürer? İstanbul İzmir arası arabayla ortalama 4 saat 27 dakika, otobüs ile 7 saat 47 dakika ve uçak ile tam 1 saat sürmektedir.

Eski İstanbul İzmir yolu kaç km?

İstanbul-İzmir arasındaki mevcut yol yaklaşık 515 kilometre . Otoyolla iki kent arası 426 kilometreye düşmüş olacak. Böylece İstanbul ile İzmir arasındaki 8.5 saatlik seyahat süresinin 3,5 saate düşeceği hesaplanıyor.