Mega durum ne kadar?

İçindekiler:

  1. Mega durum ne kadar?
  2. Komagene çiğ köfte sahibi nereli?
  3. Komagene çiğ köfte kimdir?
  4. Komagene çiğ köfte ismi nereden gelir?
  5. Entabi nedir?
  6. Entabi ne demek?

Mega durum ne kadar?

Yemeksepeti'ne özel, 'Maximum Menü (Mega Çiğ Köfte Dürüm)' 16,5 TL yerine, sadece 13,25 TL!

Komagene çiğ köfte sahibi nereli?

Elazığlı Kamil Kaya Sivrikaya ile Adıyamanlı çiğköfte ustası Mehmet Akıncı, 2003 yılında 'etsiz çiğköfte zinciri' kurmak için ortak oldu. Komagene markasıyla 54 şubeli bir 'çiğköfteci' zinciri yaratan ikili, yakında Almanya'da da üretime ve franchising vermeye başlayacak.

Komagene çiğ köfte kimdir?

Sahte kimlikle yakalanan Komagene çiğköftenin sahibi Murat Sivrikaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "büyük bölge mütevellisi" olduğu iddiasıyla aranan ve sahte kimlikle yakalanan, Komagene çiğ köfte markasının sahibi iş adamı Murat Sivrikaya tutuklandı.

Komagene çiğ köfte ismi nereden gelir?

Yunanca “Genler Topluluğu” anlamına gelen Kommagene, Grek ve Pers uygarlıklarının inanç, kültür ve geleneklerinin bütünleştiği güçlü bir krallık. Hemen her yerde gördüğümüz meşhur Komagene Çiğ Köfte de adını bu uygarlıktan almış.

Entabi nedir?

Entabi lezzetinden ödün vermeden kalite standartlarınca onaylanmış, hijyenik koşullarda üretilen dünyada ilk ve tek paketli çiğ köftedir. Bunun yanısıra hiçbir hayvansal kaynaklı gıda öğesi içermediğinden vegan bir üründür.

Entabi ne demek?

Entabi çiğ köfte içerisindeki bulgur, ceviz, çeşitli baharat karışımları ve domates sosuyla oldukça sağlıklı, her yaşgrubundan insanın tüketebileceği lezzetli ve besleyici değeri yüksek bir üründür.