Dua Lipa Türkiye konseri ne zaman?

İçindekiler:

  1. Dua Lipa Türkiye konseri ne zaman?
  2. Dua Lipa Türkiye konserine kaç kişi katıldı?
  3. Dua lipa Antalya konseri kaç kişi?
  4. Dua lipa Türkiye hakkında ne dedi?
  5. Dua lipa Antalya konseri nerede?
  6. Anne Marie Türkiye konseri ne zaman 2019?
  7. Dua lipa nerede yaşıyor?
  8. Anne Marie türkiyeye geldi mi?

Dua Lipa Türkiye konseri ne zaman?

Dünya müzik listelerinde hızlı yükselişiyle dikkat çeken Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa (23), 14 Ağustos Salı günü Belek Turizm Merkezi'ndeki Regnum Carya Otel'de konser verecek. Türkiye'deki ilk konseri öncesi Dua Lipa ve ekibinin istekleri şaşırttı.

Dua Lipa Türkiye konserine kaç kişi katıldı?

Türkiye'deki ilk konserini veren Dua Lipa, saat 22.00'da sahneye çıktı. Bir saat sahnede kalan Dua Lipa'yı yerli ve yabancı yaklaşık 3 bin müziksever izledi.

Dua lipa Antalya konseri kaç kişi?

Yaklaşık 3 bin kişi dinledi Türkiye'de ilk defa konser veren Lipa konserine "Merhaba Antalya" diyerek başladı. Lipa'nın konserini 3 bin civarında yerli ve yabancı turist dinledi. Sanatçı Lipa, sahnede bir saat boyunca sevilen parçalarını seslendirdi.

Dua lipa Türkiye hakkında ne dedi?

Türkiye'de devam eden orman yangıları sonrası Türkiye paylaşımı yapan Formula 1 dünya şampiyonu Lewis Hamilton'ın ardından oyuncu Michele Morrone ve yıldız şarkıcı Dua Lipa da Türkiye için mesajlarını sosyal medya hesaplarına taşıdı. Dua Lipa, "Zavallı gezegenimiz ağlıyor. ... Seninleyim Türkiye" dedi.

Dua lipa Antalya konseri nerede?

Arnavut kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve model Dua Lipa, Antalya'da hayranlarına konser verdi. Lipa, Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde konser vermek için Antalya'ya geldi.

Anne Marie Türkiye konseri ne zaman 2019?

Türkiye hayranlığını her seferinde dile getiren dünya starı Anne Marie, 25 Ağustos'ta vereceği konserde, Rockabye başta olmak üzere sevilen tüm şarkılarını renkli sahne şovları eşliğinde seslendirecek.

Dua lipa nerede yaşıyor?

Dua Lipa, Kosova'nın bağımsızlığını ilan ettiği yıl olan 2008'de ailesi ile birlikte Kosova'ya taşındı, 15 yaşındayken, tekrar Londra'ya döndü ve arkadaşları ile yaşamaya başladı.

Anne Marie türkiyeye geldi mi?

Anne Marie ikinci kez Türkiye'ye geliyor.