Dini bayramlarda ek ders ödenir mi?

İçindekiler:

  1. Dini bayramlarda ek ders ödenir mi?
  2. Ağustos ek ders ödenir mi?
  3. Arefe günü ek ders yazılır mı?
  4. 15 Temmuz ek ders yazılır mı?
  5. Ramazan bayram tatilinde ek ders kesilir mi?
  6. 15 Temmuz demokrasi bayramında ek ders ödenir mi?
  7. Seminer Dönemi Ek ders ücreti Ne Kadar?
  8. Arefe günü ek ders kaç saat ödenir?
  9. 9 günlük bayram tatilinde ek ders ödenir mi?
  10. Covid idari izinde ek ders ödenir mi?
  11. Idari izinde canlı ders var mı?
  12. 15 Temmuz Ne kutlanır?

Dini bayramlarda ek ders ödenir mi?

Her yılbaşı tatilinde öğretmenin ek dersi kesilecektir. Dini Bayramlarda da ek ders kesilir ancak Milli ve Mahalli Bayram günlerinde, kar tatillerinde, seçimlerden sonra tatil edilen günlerde, genel idari izinli sayılan günlerde ek ders kesintisi yapılmamaktadır.

Ağustos ek ders ödenir mi?

Öğretmenler için; seminer haftası 31 Ağustos 2021 tarihinde başladığından dolayı 30 Ağustos günü için ek ders ücreti ödenmeyecek. 31 Ağustos günü için öğretmenlere, 3 saat ek ders ücreti ödenecektir. Yöneticiler için; yöneticiler 30 Ağustos günü ek ders ücreti alacaklar.

Arefe günü ek ders yazılır mı?

Kamuajans.com – Cumhurbaşkanlığı kararı ile 10-11 Mayıs tarihlerinde tam gün, 12 Mayıs arefe günü ise öğretmenler de yarım gün idari izinli sayılacak. ... Günü olduğu için haftalık olarak öğretmenlerin Perşembe ve Cuma gününe denk gelen ek ders ücretleri kesilecektir.

15 Temmuz ek ders yazılır mı?

Not 1: 15 Temmuz Demokrasi Bayramında ek ders ücreti ödenmeyecek ve Arife Günü (30 Temmuz 2020) idarecilere tam gün ek ders ödenecektir.

Ramazan bayram tatilinde ek ders kesilir mi?

Genel idari izin verilen günlerde canlı ders yapılmayacak, ek ders ücretleri ise ödenecektir. Bayram tatiline denk gelen günlerde ise ek ders ücretleri kesilecektir.

15 Temmuz demokrasi bayramında ek ders ödenir mi?

Okul/kurumlarımızda 4B sözleşmeli öğretmen olarak çalışan personelin ek ders puantajlarının da iki nüsha halinde 20 Salı günü kadar Müdürlüğümüze gönderilmesi; Not 1: 15 Temmuz Demokrasi Bayramında ek ders ücreti ödenmeyecek ve Arife Günü (30 Temmuz 2020) idarecilere tam gün ek ders ödenecektir.

Seminer Dönemi Ek ders ücreti Ne Kadar?

Öğretmenlere mevzuat gereği günlük 3, haftalık 15 saat ek ders ücreti ödenecek.

Arefe günü ek ders kaç saat ödenir?

Bu nedenle hem yöneticilere hem de öğretmenlere Kurban Bayramının 1, 2, 3 ve 4. günlerinde ek ders ücreti ödenmez. Dini bayramlarda eğitim (ders) verilmez. Arefe günlerinde tatil yarım gün olduğu için öğretmenlerin saat 13.00'e kadar olan derslerine bakılacak ve ona göre ek ders alacaklardır.

9 günlük bayram tatilinde ek ders ödenir mi?

Yani hafta sonları da dahil edildiğinde 9 günlük bir bayram tatili olacaktır. Genel idari izin verilen günlerde canlı ders yapılmayacak, ek ders ücretleri ise ödenecektir. Bayram tatiline denk gelen günlerde ise ek ders ücretleri kesilecektir. Ek ders ücreti ödemelerinde öncelikle maaş karşılığına bakılacaktır.

Covid idari izinde ek ders ödenir mi?

İdare Mahkemesi tarafından yürütmenin durdurulması yönünde verilen karar iptal edilmiştir. Dolaysıyla idari izinli sayılanlar ve karantinaya alınanlar bu dönemde ek ders alamayacak.

Idari izinde canlı ders var mı?

Bu haberimizde bu sorularınıza ve mayıs ayı ek dersleri nasıl yapılır sorularına cevap vereceğiz. İdari izinlerde de dahi olsa canlı ders yapılmadığı takdirde bakanlığın yazısına göre ek ders ücreti ödenmez. Yani ek ders ücretinin ödenebilmesi için dersin fiilen yapılmış olması gerekir.

15 Temmuz Ne kutlanır?

2016 Türkiye askeri darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden 240'ı aşkın sivil, polis ve askeri anmak için genel tatil günü ilan edildi. tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 6752 sayılı yasa ile 15 Temmuz günü "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" adı altında resmi tatil ilan edildi.