Açık imam hatip lisesi kredi düştü mü?

İçindekiler:

  1. Açık imam hatip lisesi kredi düştü mü?
  2. Acik lise imam hatip kayitlari ne zaman?
  3. Açık imam hatip lisesi diploması nasıl alınır?
  4. Açık Lise nasil mezuniyet şartları?
  5. Açık öğretim imam hatip lisesi ders seçimi nasıl yapılır?

Açık imam hatip lisesi kredi düştü mü?

AÖL Açık Öğretim kredisi ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan son dakika açıklama geldi. Ziya Selçuk, AÖL mezuniyet kredi sayılarının düşürüldüğünü duyurdu. Açık Öğretim Liselerinde mezuniyet için alınması gereken kredi sayısı daha önce 192 olarak belirlenmişti.

Acik lise imam hatip kayitlari ne zaman?

Açık Öğretim İmam Hatip Lisemizin 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin; ekteki kayıt kılavuzları doğrultusunda 31 Ağustos 2020 tarihinden tarihi mesai bitimine kadar yapılması gerekmektedir. Kayıt işlemleri geçen yıllarda olduğu gibi yapılacaktır.

Açık imam hatip lisesi diploması nasıl alınır?

Diplomamı nasıl ve nereden alabilirim? Dönem sonunda mezun olan Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin diplomalarını yüz yüze eğitim aldıkları kurumdan/okuldan alabilirler. varsa Çıkma Belgesinin aslını da götürmeleri gerekmektedir.

Açık Lise nasil mezuniyet şartları?

Açık öğretim lisesinden mezun olabilmek için öğrencinin
  • Öğrenim gördüğü toplam dönemin en az 8 veya üzeri olması,
  • Toplam kazanılan kredinin en az 170 veya üzeri olması,
  • Ortak derslerin tamamını başarması veya muaf olması, Dil ve Anlatım dersinden muafiyet olmaması nedeniyle mutlaka başarılması,
Daha fazla öğe...

Açık öğretim imam hatip lisesi ders seçimi nasıl yapılır?

Ortak dersleri nasıl seçebilirim? Kayıt yenileyen veya yeni kayıt olan öğrenciler Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi internet sayfasından "Sisteme Giriş/Öğrenci Girişi" bölümünden Öğrenci Numarası ve Şifre'si ile giriş yaparak kendi derslerini, sistemin izin verdiği maksimum kredi miktarında kendileri seçmelidir.