ETS reklamındaki adam kim?

İçindekiler:

  1. ETS reklamındaki adam kim?
  2. ETS Tur reklamında oynayan erkek oyuncu kim?
  3. Lysol reklam filmi kim oynuyor?
  4. ETS Tur yeni reklam yüzü kim?
  5. Lysol nasıl kullanılır?
  6. ETS Tur reklamında kim oynuyor 2020?
  7. Lysol hangi yüzeylerde kullanılır?
  8. Voyage otel ne zaman açıldı?

ETS reklamındaki adam kim?

Genel Değerlendirme: ETS Tur, yeni reklamı, yeni reklam yüzü. Buralar çok değerlenecek reklamın zor anlaşılan esprili bakış açısının mottosu!!! Öncelikle çok isabetli ve çok güçlü bir tercih: Okan Çabalar.

ETS Tur reklamında oynayan erkek oyuncu kim?

Geçtiğimiz yıl erken rezervasyon kampanyasını birbirinden eğlenceli reklam filmleriyle tanıtan ETS, kampanya yüzü olarak bu yıl da Okan Çabalar'ı seçti.

Lysol reklam filmi kim oynuyor?

Osman Müftüoğlu ve Taner Ölmez'in kamera karşısına geçtiği reklam filmiyle çıktı. Kumaş ve sert yüzeylerde hastalıklara neden olan virüs ve bakterileri yüzde 99,9 oranında öldüren Lysol için hazırlanan filmde Prof.

ETS Tur yeni reklam yüzü kim?

Geçtiğimiz yıl erken rezervasyon kampanyasını birbirinden eğlenceli reklam filmleriyle tanıtan ETS, kampanya yüzü olarak bu yıl da Okan Çabalar'ı seçti.

Lysol nasıl kullanılır?

Lysol Dezenfektan Sprey'i önceden temizlenmiş yüzeye 15-20 cm uzaktan sıkarak yüzey kaplanana kadar uygulayın ve ardından kendiliğinden hava ile kurumaya bırakın. Kullanım sonrası silme gerektirmez.

ETS Tur reklamında kim oynuyor 2020?

2020 yılında büyük ilgi gören ETS reklam filmleri için marka yüzü olan Okan Çabalar, renkli tiplemeleri ile bu yıl da ekran karşısına geçti ve kampanya için eğlenceli sahnelerin olduğu filmler çekildi.

Lysol hangi yüzeylerde kullanılır?

Lysol Dezenfektan Sprey ailenizin her gün temas ettiği virüs ve bakterilerin %99,9'unu yok eder. Lysol Dezenfektan sprey, sık temas edilen yumuşak ve sert yüzeylerdeki mikroplarla mücadele etmek için kullanılır.

Voyage otel ne zaman açıldı?

Asil çifte iş teklifinde bulunularak 17 Haziran 2010'da ilk tatiline çıkması sağlandı.