Detan insana zarar verir mi?

İçindekiler:

  1. Detan insana zarar verir mi?
  2. Detan sinek ilacı insana zarar verir mi?
  3. Detan Böcekkıran nasıl kullanılır?
  4. Detan sinek kovucu ne işe yarar?
  5. Sinek ilacı kaç dakikada etki eder?

Detan insana zarar verir mi?

Hamam Böceklerinden Kurtulmak 1996 yılında, hamam böceklerini yuvalarında yok eden geniş spektrumlu Detan Maxi piyasaya sürüldü. Mikrokapsüllü etkisiyle sadece hamam böceklerinde etkili olan Detan Maxi, insan sağlığına zarar vemediği gibi çevreye de duyarlı formülle geliştirildi.

Detan sinek ilacı insana zarar verir mi?

Aktif maddesi DEET olan sinek kovucuların alerjik reaksiyonlara, nöbetlere neden olduğu ispatlanmıştır. Özellikle küçük çocuklarda risk daha da büyük. Bu ilaçların konsantrasyonu olumsuz etkilediği, hafıza sorunlarına ve öğrenme güçlüğüne neden olduğu da biliniyor.

Detan Böcekkıran nasıl kullanılır?

Direkt olarak haşerelerin üstüne sıkıp anında etkisini görebilirsiniz. Belli bir alana veya odaya da uygulayabilirsiniz. Özel bileşenleri böcekleri saklandıkları yerden çıkartır ve Detan ile temas etmelerini sağlar. Temas eden haşere de kısa zaman içerisinde ölür.

Detan sinek kovucu ne işe yarar?

Sivrisinek ve karasinekleri öldürmeyen ve sadece ortamdan uzak tutan Detan 120 Gece Koruma, her sabah sinek ölülerini temizleme sıkıntısından da kurtarıyor. 480 saat koruma sunan ürün, fişe takıldıktan sonra 5 ila 6 dakika içerisinde etkisini göstermeye başlıyor.

Sinek ilacı kaç dakikada etki eder?

5 SANİYE YETİYOR: Kokulu ve kokusuz olarak iki farklı formülle üretilen sprey sinek ilaçlarının kullanımı sırasındaki en önemli yanlış uygulamayı da spreyin sıkış süresi oluşturuyor. Aslında, ilacın 30 metrekarelik bir alanda etkili olabilmesi için 5 saniyelik sıkış süresi yeterli oluyor.