Tarsim poliçe sorgulama Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Tarsim poliçe sorgulama Nasıl Yapılır?
  2. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi hangi birimler tarafından denetlenmektedir?
  3. Tarsim Fındık sigortası kaç lira?
  4. Devlet destekli tarım sigortalarında hasar dosyası tekemmül ettirilerek kesinleşmiş olan tazminat miktarı en geç kaç gün içinde sigortalıya ödenir?

Tarsim poliçe sorgulama Nasıl Yapılır?

Poliçede dain-i mürtehinli kurum var ise SMS gönderimi yapılmamakta, sigorta şirketi ve acenteye e-posta ile bilgilendirme yapılmaktadır. Ayrıca; sigortalılar tazminatın ödenip ödenmediğini www.tarsim.gov.tr sayfasında yer alan “Poliçe Sorgulama” linkinden öğrenebilmektedir.

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi hangi birimler tarafından denetlenmektedir?

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından denetlenmektedir. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi, T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 16.12.2003 tarih ve 25318 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Trafik Sigortası Bilgi Merkezi Yönetmeliği ile "TRAMER" adıyla kurulmuştur.

Tarsim Fındık sigortası kaç lira?

Bu aylarda mevsim normallerinin üzerinde seyreden havanın aniden soğumasıyla yağan kar sonrası oluşan don, fındık ürünü için büyük bir risk oluşturuyor. 1 dekarlık alanda üretim miktarı 150 kg, sigorta bedeli 3.750 TL (25 TL/Kg den) olan fındık ürününün sigortalanması halinde “dolu paketi” için ödenecek tutar sadece 32 ...

Devlet destekli tarım sigortalarında hasar dosyası tekemmül ettirilerek kesinleşmiş olan tazminat miktarı en geç kaç gün içinde sigortalıya ödenir?

Devlet Destekli Tarım Sigortalarında, hasar dosyasındaki tüm işlemleri tamamlanarak, kesinleşmiş olan tazminat miktarı en geç 30 gün içerisinde sigortalıya ödenir. Bitkisel Ürün Sigortası, branşının özelliğinden dolayı; tazminat, her halükarda poliçe bitiş tarihinden (hasat tarihinden) önce ödenmez.