iPhone 5s Pil ömrü nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. iPhone 5s Pil ömrü nasıl öğrenilir?
  2. iPhone 5s batarya sorunu nasıl anlaşılır?
  3. iPhone 5 in bataryasının bittiğini nasıl anlarız?
  4. iPhone 5s Pil değişimi ne kadar?
  5. iPhone 5S pil sağlığı nasıl gösterilir?
  6. iPhone 5s pil sağlığı neden yok?
  7. iPhone'larda pil sağlığı nasıl bakılır?
  8. iPhone pili yüzde kaçta değişmeli?

iPhone 5s Pil ömrü nasıl öğrenilir?

Apple, iOS 11.3 güncellemesiyle Ayarlar > Pil menüsüne iPhone'un pil sağlığını yüzdelik olarak gösteren bir özellik getirdi. Bu özellik sayesinde pilin sağlığı hakkında ön bilgi edinmek mümkün.

iPhone 5s batarya sorunu nasıl anlaşılır?

Eğer akıllı telefonunuzda gün içerisinde bir anda şarj seviyesi düşüyorsa ve telefonu çok fazla kullanmadığınız halde bunu yaşıyorsanız, batarya ömrü bitmiş olabilir. Ayrıca telefon şarjının seviyesi yüksek olduğu halde birden biterek telefon kapanıyorsa aynı şekilde bataryada bir sorun var demektir.

iPhone 5 in bataryasının bittiğini nasıl anlarız?

Eğer telefonunuza iOS 11 ve üstü bir sürüm yüklediyseniz, telefonunuzun ayarlar kısmından pil sağlığına girerek tefonunuzun pilinin ne kadar sağlıklı olduğunu görebilirsiniz. Telefonunuzun batarya sağlığı yüzde 85 altına düşmüş ise batarya değişiminin vakti gelmiş demektir.

iPhone 5s Pil değişimi ne kadar?

Batarya Değişimi iPhone 5s Batarya Değişim fiyatı 100.00 TL' dir. iPhone 5s Batarya Değişim hizmeti, elektronik eğitimlerini almış ve belge sahibi Profesyonel Nano Servis teknisyenleri tarafından aynı gün içerisinde yapılmaktadır.

iPhone 5S pil sağlığı nasıl gösterilir?

Ardından Ayarlar -> Pil -> Pil Sağlığı adımlarını izlemelisiniz. Karşınıza çıkacak olan ekranda göreceğiniz Maksimum Kapasite, bataryanızın mevcut kapasitesini gösteriyor. Yeni alınan cihazlarda %100 olması gereken bu değer, cihaz eskidikçe düşüyor.

iPhone 5s pil sağlığı neden yok?

Teknoloji devi Apple kısa süre iOS 11.3 güncellemesini kullanıma sundu. Bu güncellemeyi alan en eski telefon iPhone 5s olurken, güncellemenin en önemli özelliği sayılan “Pil Sağlığı” sadece iPhone 6 ve üzeri modellere getirildi. ... Bunun arkasında ise iPhone 5s'in eskiyen pil nedeniyle yavaşlatılmıyor olması yer alıyor.

iPhone'larda pil sağlığı nasıl bakılır?

Pil Sağlığı iPhone 6 ve sonraki modellerde iOS 11.3 ve sonraki sürümlere, pil sağlığını gösteren ve pilin değiştirilmesine yönelik öneri sunan yeni özellikler eklenmiştir. Bu özelliklere Ayarlar > Pil > Pil Sağlığı'ndan ulaşabilirsiniz.

iPhone pili yüzde kaçta değişmeli?

iPhone pillerini değiştirmek için dikkat edilmesi gereken birkaç nokta bulunuyor. Apple'a göre, iPhone pilini değiştirmek için dikkat edilmesi gereken kritik sınır pil ömrünün yüzde 85 altına düşmesi. Yüzde 85'in altında ömrü kalan bir iPhone pili, kullanıcısına sıkıntı çıkartabilir.