Tatil para iadesi kaç günde yapılır?

İçindekiler:

  1. Tatil para iadesi kaç günde yapılır?
  2. Ücretsiz iptal ne demek?
  3. ETS Tur para iadesi yapıyor mu?
  4. ETS Tur para iadesi ne zaman?
  5. Grup Rezervasyon iptali kaç gün?
  6. Metglobal sahibi kim?
  7. Sözleşme kaç gün içinde iptal edilir?

Tatil para iadesi kaç günde yapılır?

Oysaki para iadesinin tüketiciye 14 gün içinde yapılması gerekmektedir. Acenteler tüketiciden tahsilat yapan şirket ise de tüketiciden tahsil edilen paranın belirli bir yüzdesini alıp kalan kısmını tüketicinin tatilini geçireceği otele yada tatil yapacağı kuruma iletecektir.

Ücretsiz iptal ne demek?

Ücretsiz iptal ibaresi bulunan odalar için iade işlemi belirli bir tarihe kadar kesintisiz yapılır. İade yapılmaz ibaresi bulunan odaların iptali halinde ise, ödediğiniz rezervasyon ücreti iade edilmez.

ETS Tur para iadesi yapıyor mu?

Otobüs de satın alınan rezervasyonlarda ise; gidiş otobüsleri için son 2 güne kadar, dönüş otobüsleri içinse tesise giriş gününe kadar yapılan iptal işlemlerinde ulaşım iadeleri kesintisiz yapılır.

ETS Tur para iadesi ne zaman?

ETSTUR'un hizmeti haksız olarak vermekten vazgeçmesi halinde ETSTUR, MÜŞTERİ'nin o güne kadar yaptığı tüm ödemeleri 14 gün içerisinde MÜŞTERİ'ye iade eder.

Grup Rezervasyon iptali kaç gün?

İptal koşulları Uçuşa 5 gün kalana kadar ve ödemenin tümü gerçekleşmesi durumunda ancak bir defaya mahsus toplam yolcu sayısının %10'u ücretsiz iptal edilebilir. Yolcu sayısı 10 kişinin altına düşemez. Grup onayından sonra gerçekleşen iptal talebinde, toplam tutarın %15'i iptal ücreti sayılarak gerçekleşecektir.

Metglobal sahibi kim?

Metglobal'in sahibi olduğu ve yazılımlarını yaptığı Otel.com, Tatil.com, HotelsPro.com gibi turizm markalarının da sahibi olan Metglobal patronu Metin Altun'un aynı zamanda PayTrek Ödeme Sistemleri'nin de sahibi olduğu biliniyor.

Sözleşme kaç gün içinde iptal edilir?

(1) Tüketici, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. (2) Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin bu süre içinde satıcıya noterlikler aracılığıyla yöneltilmesi yeterlidir.