Ufak Tefek Cinayetler 1 Bölümde kim öldü?

İçindekiler:

  1. Ufak Tefek Cinayetler 1 Bölümde kim öldü?
  2. Ufak Tefek Cinayetler sezon final kim öldü?
  3. Arzu Aygunu kim öldürdü?
  4. UTC Şebnem aksak kim?
  5. Ufak Tefek Cinayetler ne zaman bitti?

Ufak Tefek Cinayetler 1 Bölümde kim öldü?

Star TV'de yaklaşık 1,5 sezon yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler'in ekran macerası sürpriz bir finalle bitti. Ufak Tefek Cinayetler final bölümünde, Şebnem Aksak Oya'yı boğmak istedi. Oya kendisini kurtarmaya çalışırken, Şebnem düştü ve başını sephaya çarparak öldü.

Ufak Tefek Cinayetler sezon final kim öldü?

Reyting rekortmeni dizide ilk cinayete kurban giden kişi Doktor Elif oldu. Doktor Elif'in öldürülmesinin ardından sezon finalinin ikinci cinayeti de işlendi ve bu kez de Edip öldürüldü.

Arzu Aygunu kim öldürdü?

Polis ekipleri, Aygün ile bir süre birlikteliği bulunduğu öne sürülen Muharrem Coşkun dahil, 5 kişinin ifadesine başvurdu. Coşkun emniyette alınan ifadesinde Aygün'ü tabanca ile vurarak öldürdüğünü ve cesedinin Terme ilçesine bağlı Kozluk Mahallesi'nde ormanlık alana attığını itiraf etti.

UTC Şebnem aksak kim?

Şebnem Aksak'ı canlandıran Şükran Ovalı, yılında İzmir'de dünyaya geldi. Küçüklüğü İzmir, Eşrefpaşa ve Bahçelievler'de geçti. Mustafa Urcan İlköğretim Okulu ve Fevzi Çakmak Ortaokulunu tamamladıktan sonra liseyi Göztepe'de okudu. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi gördü.

Ufak Tefek Cinayetler ne zaman bitti?

11 Aralık 2018 Ufak Tefek Cinayetler/Bitiş Tarihi Ufak Tefek Cinayetler, bir Türk gerilim televizyon dizisi. İlk bölümü 'de Star TV'de yayınlandı. Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen ve Mert Fırat yer almaktadır. Dizi, 11 Aralık 2018 tarihinde final yaparak sona ermiştir.