Yay burcunun uğurlu sayısı kaç?

İçindekiler:

  1. Yay burcunun uğurlu sayısı kaç?
  2. Yay burcunun uğurlu rengi nedir?
  3. Yay burcu neyi sevmez?
  4. Yay burcu neyi sever?

Yay burcunun uğurlu sayısı kaç?

Burç gurubu; Ateş olan burcun, yönetici gezegeni Jüpiter ve Neptün'dür. Sevdikleri renkler; Turkuaz ve Mor olan yay burcunun uğurlu taşları ise Firuze ve Mavi Topaz'dır. Şans getirdiklerine inandıkları sayıları 3 olup günleri ise Perşembedir.

Yay burcunun uğurlu rengi nedir?

Burcun gezegeni Jüpiter'dir. Yay burçlarının uğurlu renkleri mor, menekşe moru ve koyu mavi, uğurlu sayıları ise üç ve on ikidir. En iyi anlaştıkları burçlar Oğlak, Kova, Terazi ve Akrep iken pek anlaşamadıkları burçlar arasında Balık, İkizler ve Başak bulunur.

Yay burcu neyi sevmez?

Yay burcu erkeği genel olarak mutsuzluk ve olumsuzluktan hoşlanmaz. Etrafında bulunan insanların mutsuzluklarını, yaşadığı kötü şeyleri olduğundan daha kötü bir şeymiş gibi anlatması onları oldukça sinir eder. Ayrıca kendine olmadık yerden dert edinen insanları da hiç sevmezler.

Yay burcu neyi sever?

Mesela gezginci Yaylara uçak bileti, kültür turu, kaplıca veya tatil hediye ederseniz dünyanın en mutlu insanı olurlar. Pahalı takılar, fotoğraf makinesi, şık bir valiz, çanta, bavul, koşu ayakkabısı hediye ederek Yay kadınının gönlünü alabilirsiniz.