Saf kil maskesi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Saf kil maskesi ne işe yarar?
  2. Kil maskesi işe yarıyor mu?
  3. Kil maskesi cilde zarar verir mi?
  4. Kil maskesi sonrası ne yapılmalı?
  5. Kil maskesi gözenekleri açar mı?

Saf kil maskesi ne işe yarar?

Kil Maskesi Ne İşe Yarar? Kil, cildin doğal rengine kavuşmasını sağlar. Düzenli olarak uygulanan kil maskesi sivilce oluşumunu engeller ve var olan sivilceleri temizler. Cilt üzerindeki güneş ve sivilce kaynaklı lekeleri giderir.

Kil maskesi işe yarıyor mu?

Yağ dengelemesini sağlar Ciltteki fazla yağı alan kil maskesi, cildinizi arındırarak daha aydınlık bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda fazla yağlanmayı önler ve cildinizde yağ dengesi sağlamanıza yardımcı olur.

Kil maskesi cilde zarar verir mi?

Kil maskesinin şimdiye kadar bilinen belirli bir zararı ya da yan etkisi yoktur. Ancak hassas ciltler her şeye aşırı alerjik reaksiyon gösterebileceği için aynı şekilde kil maskesine de alerjik reaksiyon gösterebilir.

Kil maskesi sonrası ne yapılmalı?

Kil maskesinden sonra uygulayacağız nemlendirici krem cildi daha çok neme doymasını sağlayacaktır. Kil maskesi kullandıktan hemen sonra cildinizin nemlendiğini fakat bir süre sonra matlaştığını hissediyorsanız nemlendirici işlevli bir kil maskesi seçmeyi deneyin.

Kil maskesi gözenekleri açar mı?

Kil yaşlanma karşıtı bir maddedir, Cilt gözeneklerine yapışan mikropları yok eder, Ciltteki tıkalı olan gözenekleri açar, Güneş lekelerini ortadan kaldırır.