Silikon yorgan iyi mı?

İçindekiler:

  1. Silikon yorgan iyi mı?
  2. 4 mevsim yorgan nedir?
  3. Silikon Elyaf yastık sağlıklı mı?
  4. Dacron yorgan ne demek?
  5. Yorgan neden sıcak tutar?
  6. Yastık için hangi Elyaf kullanılır?
  7. Yün yastık mı sağlıklı Elyaf mı?

Silikon yorgan iyi mı?

Elyaf ve silikon yorganlar, son derece rahattır fakat çok sıcak tuttuğu söylenemez. ... Her ne kadar terletiyor olsa da soğuk bir bölgede yaşıyorsanız bu yorganı tercih edebilirsiniz.

4 mevsim yorgan nedir?

Dacron® Quallofil® çok hafif, yumuşak ve sıcak tutan bir üründür. 200 gr/m² dolgusu sayesinde 4 mevsim kullanıma olanak sağlar. Tek, tek XL, çift ve çift XL olmak üzere 4 farklı ölçüsü mevcuttur. %100 Microfiber kumaştan üretilmiştir.

Silikon Elyaf yastık sağlıklı mı?

Ucuz ve yıkanabilir olduğu için tercih edilen yorgan ve yastıklar genellikle elyaftan yapıldığını hatırlatan Çiftçi şöyle dedi: "Elyaf sunidir ve petrol artığından yapılır. İçeriğinde bulunan kimyasallar insan sağlığı için de zararlıdır. Kanserden başlayıp her türlü hastalığa sebep oluyor.

Dacron yorgan ne demek?

Dacron® 95 yorgan,özel elyafı sayesinde 95 C'de yıkanabilen tek yorgandır. Bakteriler 60 C'de öldüğünden, her yıkamada mükemmel hijyen yaratır. Bu özelliği ev ortamındaki bireysel kullanımların dışında yurt,otel ve hastane gibi ortamlar için idealdir. Tek, tek XL, çift ve çift XL olmak üzere 4 farklı ölçüsü mevcuttur.

Yorgan neden sıcak tutar?

Isınmamızı sağlayan dokumanın arasında bulunan hava boşluklarıdır. Her Laila ipek yorganın içinde ortalama 100 kat ipek bulunur. Bu nedenle kat kat hazırlanan benzersiz yapısıyla sıcacık tutar.

Yastık için hangi Elyaf kullanılır?

Boncuk Silikon Elyaf, Silikonize elyaf'ın 5mm çapında ince elyaf toplarından oluştuğu bir elyaf çeşididir. Silikonize elyafın tüm avantajlarını bünyesinde barındırır. Bu ince elyaftan 5mm toplar oluşturulmasının sebebi; Boncuk Silikon Elyaf'ın dolgu olarak kullanıldığında, yastıkta oluşan toplanmayı önlemesidir.

Yün yastık mı sağlıklı Elyaf mı?

Yün Yastıklar Bu yastık türü sert bir özelliğe sahiptir. İçeriğindeki yün, sağlık açısından tercih edilebilecek bir maddedir; ancak sert yastıklara alışık değilseniz yün yastık kullanımı sonrasında ciddi boyun ağrıları ile karşı karşıya kalmanız mümkündür.