El ağdası nasıl kullanılır SESU?

İçindekiler:

  1. El ağdası nasıl kullanılır SESU?
  2. Vivet ılık ağda nasıl kullanılır?
  3. Sakız ağda nasıl kullanılır?
  4. El ağdası nasıl yapılır tarifi?
  5. Vi Vet siyah soğuk ağda nasıl kullanılır?
  6. Vivet soğuk ağda ısıtılır mı?
  7. Ilık ağda nerelerde kullanılır?
  8. Vi-Vet soğuk ağda nasıl yapılır?
  9. Vi-Vet Klasik ağda nasıl kullanılır?

El ağdası nasıl kullanılır SESU?

Ağdayı tüylerin çıkış yönüne doğru bastırarak uygulayınız ve hızla çekiniz. Su ile durulayınız. Sesu El Ağda'sını kol, bacak, koltukaltı, bikini ve yüz bölgesinde uygulayabilirsiniz. Tahriş olmuş, varisli, yaralı, benli ve güneş yanığı olan ciltlerde kullanmayınız.

Vivet ılık ağda nasıl kullanılır?

Konserve ağda kullanımı: Sir ağda tamamen eriyinceye kadar ısıtılır. Iyice karıştırılır ve spatula ile tüylerin çıkış yönüne sürülür. Üzerine ağda bezi yapıştırılıp tüylerin çıkış yönünün tersine çekilir. Işlem bittikten sonra ağda yaptığınız bölgeyi sir ağda yağı ile temizleyiniz.

Sakız ağda nasıl kullanılır?

Çam sakızı ağdayı, ağda yapacağınız yere sürün. Eski atlet veya pamuklu kumaşı kesip, kumaşı ağdanın üzerine bastırın, biraz bekleyin, iyice yapıştığına emin olduğunuzda, tüylerin çıkış yönünün tam tersine hızlıca çekin. Tüylerin ters yönünde çekme, batık oluşumunu ve tüylerin hepsinin alınamaması gibi sorunları önler.

El ağdası nasıl yapılır tarifi?

Evde Ağda Yapımı Aşamaları
  1. Pişireceğiniz tencereye önce şeker ile suyu koyarak ocağa alın.
  2. Kısık ayarda 8-10 dakika kadar karıştırarak şekeri suda eritin. ...
  3. Ağda kıvam aldığında ocaktan alın.
  4. Macun halinde yapıştırıp çekme yöntemi ile veya ağda spatulası ile sürerek kullanabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Vi Vet siyah soğuk ağda nasıl kullanılır?

Yaz kış ısıtılmadan bez ile kullanılan pratik bir şeker ağdadır. Kapağı açıldığında kullanıma hazırdır. Kullanım Şekli: Spatula ile sürülerek ve bezle çekilerek kullanılan şeker ağdadır.

Vivet soğuk ağda ısıtılır mı?

Suda "bain marie" usulü veya mikrodalgada ısıtılır.

Ilık ağda nerelerde kullanılır?

Ilık ağdayı vücudunuzun her bölgesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ağda diğer yöntemlere göre daha uzun süren konfor sağlar. Tüyleri kökünden alarak pürüzsüz bir görüntü ve cilt bırakır.

Vi-Vet soğuk ağda nasıl yapılır?

Vi-vet Soğuk Ağda'yı kapağı kapalı olarak 10-15 dakika ısıtınız. Cildinize uygulanabilecek sıcaklığa gelip gelmediğini kontrol ediniz. Ağda yapılacak bölgenin kuru ve temiz olduğundan emin olunuz. Eriyen ağdayi spatula yardımıyla tüylerin çıkış yönünün tersine doğru hızlıca ve tek bir hareketle çektiniz.

Vi-Vet Klasik ağda nasıl kullanılır?

Yaz kış ısıtılmadan bez ile kullanılan pratik bir şeker ağdadır. Kapağı açıldığında kullanıma hazırdır. Kullanım Şekli: Spatula ile sürülerek ve bezle çekilerek kullanılan şeker ağdadır.