GS Şampiyonlar Ligi için kaç eleme oynayacak?

İçindekiler:

  1. GS Şampiyonlar Ligi için kaç eleme oynayacak?
  2. Galatasaray Şampiyonlar Ligi ön eleme rakibi kim?
  3. Galatasaray PSV den elenirse ne olur?
  4. Galatasaray ön eleme maçı kiminle?
  5. Galatasaray'ın 3 ön eleme rakibi kim?

GS Şampiyonlar Ligi için kaç eleme oynayacak?

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edebilmesi için üç ön eleme turunu geçmesi gerekiyor. 2. ön eleme turunda PSV ile eşleşen sarı-kırmızılı ekip Hollandalı rakibini elemesi durumunda 3. ön eleme turunda mücadele edecek.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi ön eleme rakibi kim?

Galatasaray, PSV'yi geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Celtic - Midtjylland eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. PSV'yi elemesi durumunda Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Celtic - Midtjylland eşleşmesinin galibi olacak.

Galatasaray PSV den elenirse ne olur?

🤔 GALATASARAY PSV'YE ELENİRSE NE OLUR? G.Saray, PSV'ye elenmesi halinde Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yoluna devam edecek. Orada turu geçmesi durumunda ise play-off oynayacak ve play-off turunun ardından gruplara katılabilecek.

Galatasaray ön eleme maçı kiminle?

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde eşleşmeler belli oldu. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda İskoç temsilcisi St Johnstone takımını geçmesi durumunda play-off turunda Danimarka'dan Randers ile karşılaşacak.

Galatasaray'ın 3 ön eleme rakibi kim?

Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda İskoç ekibi St Johnstone ile karşılaşacak Galatasaray, turu geçmesi durumunda play-off etabında Danimarka temsilcisi Randers ile mücadele edecek. Organizasyonda 3. ön eleme turu ilk maçları 5 Ağustos, rövanş karşılaşmaları ise 12 Ağustos'ta oynanacak.