Emlak vergisi borcu hangi bankalara ödenir?

İçindekiler:

  1. Emlak vergisi borcu hangi bankalara ödenir?
  2. Emlak vergisi Atm'den ödenir mi?
  3. Emlak vergisi nasıl ödenecek?
  4. Emlak vergisi mobil bankacılıktan ödenir mi?

Emlak vergisi borcu hangi bankalara ödenir?

Tüm vergi ödemelerinizi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın banka kartları ile İNTERAKTİF VERGİ DAİRESİ'nin web (ivd.gib.gov.tr) adresi veya mobil uygulaması (GİB Mobil) üzerinden ya da bu bankalarla birlikte Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Emlak Katılım bankalarının online bankacılık hizmetlerinden yararlanarak ...

Emlak vergisi Atm'den ödenir mi?

Emlak vergisi ödemeleri veznelere yapılan ödeme türüdür. Konut vergilerini ev sahipleri, bankalara giderek ödeme yapabiliyor. Bankalar tüm vergilerin ödendiği kurumlardır. ... ATM, internet bankacılığı, vergi daireleri ve bankalar konut ve emlak vergilerinin en güvenli şekilde ödeme yapılacak kurumlardır.

Emlak vergisi nasıl ödenecek?

Emlak vergilerinin ilgili belediyeye bizzat gidilerek ödeniyor. Emlak Vergileri Belediyelerin banka hesap numaralarına EFT veya havale yoluyla da ödenebiliyor. Bazı belediyelerin internet siteleri üzerinden vergi ödeme ve borç sorgusu da yapılabiliyor.

Emlak vergisi mobil bankacılıktan ödenir mi?

Vergi ödemelerinizi Garanti BBVA İnternet/Mobil'den veya gib.gov.tr üzerinden kredi kartınız ile kolayca yapabilirsiniz!