Apartmanda köpek beslemek yasaklanabilir mi?

İçindekiler:

  1. Apartmanda köpek beslemek yasaklanabilir mi?
  2. Apartman ortak bahçesinde köpek beslenir mı?
  3. Evde kaç tane kedi beslenebilir?
  4. Rahatsız eden köpek nereye şikayet edilir?
  5. Kiracının kedi besleyebilir mi?

Apartmanda köpek beslemek yasaklanabilir mi?

Buna göre tüm hayvanlar korunma ve barınma hakkına sahiptir. ... Bu yükümlülükler yerine getirildiği takdirde mevzuatımıza göre evcil hayvan olarak kabul edilen tüm hayvanları besleme hakkına vatandaşlarımız sahiptir. Apartmanlar,müstakil evler,apartmanlar ve site içerisinde evcil hayvanlar beslenebilir.

Apartman ortak bahçesinde köpek beslenir mı?

Apartman dairesinde ev hayvanı olarak kedi/ köpek besleme yasağı kanunun saydığı bu noktalardan hangisinin kapsamına girmektedir? Hiçbirine.. ... Apartmanın ortak alanlarında ( bahçesinde, kat boşluklarında, vs.) kedi köpek beslenmesi yasaklanabilir, bu madde 28 'in kapsamına girer.

Evde kaç tane kedi beslenebilir?

* 1 kişinin en fazla 3 kedisi olmalı. Evde yaşayan her diğer kişi için 1 kedi eklenebilir. Yani iki kişinin maksimum 4 kedisi olabilir. * Kedi sayısı evdeki insan sayısını geçmemeli.

Rahatsız eden köpek nereye şikayet edilir?

Köpeğin tahliyesi için önce yönetim planına bakılması, çevre il müdürlüğüne şikâyetçi olunması ve sulh hukuk mahkemesinden tahliye talep edilmesi gerekiyor. Şikâyet üzerine bilirkişi desibel ölçümü yapar. Bu ölçüm apartmanın genelinde değil de yalnızca şikâyetçinin dairesinde yapılır.

Kiracının kedi besleyebilir mi?

Kiracı evde köpek besleyebilir mi? Kiracının evde evcil hayvan beslemesi apartman yönetim planına ve ev sahibine bağlı oluyor. Kanunda kedi ve köpek gibi hayvan türleri apartmanda beslenemez diye bir hüküm bulunmuyor.