Başak burcunun uğurlu sayısı nedir?

İçindekiler:

  1. Başak burcunun uğurlu sayısı nedir?
  2. Başak burcunun şanslı günü nedir?
  3. 5 Hangi burcun uğurlu sayısı?
  4. Başak burcu hangi yemekleri sever?

Başak burcunun uğurlu sayısı nedir?

Sevdikleri renkler; açık sarı,açık mavi ve turkuaz rengi olan başak burcunun uğurlu taşı ise Mavi Safir, Mavi Necef, mavi kristal ve zebercettir. Şans getirdiklerine inandıkları sayıları 5'tir günleri ise Çarşambadır.

Başak burcunun şanslı günü nedir?

Yönetici gezegeni Merkür olan bu burç, toprak grubunda yer almaktadır ve değişken bir yapıdadır. Başak burcunun şanslı günü çarşamba, şanslı rakamı ise beştir. Açelya, lavanta, zambak gibi çiçek türlerine daha da yakın olan başak burcunun; uğurlu taşları ise mavi safir, zebercet ve mavi kristal taşlarıdır.

5 Hangi burcun uğurlu sayısı?

Boğa burcu uğurlu rengi mavi ve koyu yeşil, uğurlu sayısı 5, uğurlu günü cuma ve uğurlu taşı zümrüt. Yengeç burcu uğurlu rengi beyaz ve sarı, uğurlu sayısı 2, uğurlu günü pazartesi ve uğurlu taşı yakut.

Başak burcu hangi yemekleri sever?

Dakik, titiz ve düzenli başak burçları, yemek yemek için bu kadar özen göstermezler. Pratikliği seven başak burçları tost, döner gibi besinleri tüketmeyi sever. Başak burçları meyve salataları, tam tahıllı besinler, çorba, yeşil yapraklı besinleri tüketmeli, ağır yiyeceklerden ve çikolatadan kaçınmalı.