Hamilelikte omega 3 ne zaman alınmalı?

İçindekiler:

  1. Hamilelikte omega 3 ne zaman alınmalı?
  2. Hamilelikte hangi omega 3 hapı?
  3. Omega Vita Mineral ne icin kullanilir?
  4. Regenesis Max Omega Vita mineral ne ise yarar?

Hamilelikte omega 3 ne zaman alınmalı?

Gebe olunsun veya olunmasın her bireydeki sağlıklı bir diyet, yeterli oranda omega-3 içermelidir. Gebelikte ise günlük en az 250mg omega-3 alımı öneririz. Bununla beraber bebeğin özellikle ihtiyacı olduğu dönem gebeliğin son 3 aylık dönemidir. Omega-3 en fazla balık ve balık yağı ürünlerinde bulunur.

Hamilelikte hangi omega 3 hapı?

Artık anne adaylarının kendileri ve bebekleri için ihtiyaç duydukları Omega-3'ü doğrudan alabileceği, sadece hamileler için özel olarak geliştirilmiş bir ürün var: Prenata DHA! Prenata DHA, 150'den fazla ürün çeşidiyle Omega-3 balık yağlarında lider marka Nordic Naturals'ın sadece hamilelerin kullanımına yönelik ürünü.

Omega Vita Mineral ne icin kullanilir?

Bağışıklık sisteminin güçlenmesini destekler. Anti-Inflamatuvar etkisi nedeniyle kan pıhtılaşma süreçlerine olumlu katkı sağlar. Postpartum depresyonun azalmasına yardım eder. Folik asit, hücre büyümesi, bölünmesi ve oluşan dna hasarlarının onarılması açısından önemli bir vitamindir.

Regenesis Max Omega Vita mineral ne ise yarar?

Regenesis Max Nedir? fizyolojik gereksinimlerini karşılamak ve bebeğin bedensel ve zihinsel büyüme ve gelişmesini sağlamak için çok önemlidir. Regenesis Max gebeliğe hazırlanan, gebe ve emziren kadınların bu dönemde artan, Omega-3, Folik asit, diğer vitamin ve mineral ihtiyacını karşılamaya destek sağlar.