Instagram'da engellenen kişinin beğenileri gider mi?

İçindekiler:

  1. Instagram'da engellenen kişinin beğenileri gider mi?
  2. Instagram'da engellediğimiz kişileri nasıl görüyorsunuz?
  3. Engelleyince beğeniler gider mi?
  4. Twitter'da engelleyince beğeniler gider mi?

Instagram'da engellenen kişinin beğenileri gider mi?

Evet. Birini engelledikten sonra, fotoğraf ve videolarınızdaki beğenmeleri ve yorumları silinir. Birinin engelini kaldırmak, o kişinin daha önceki beğenme ve yorumlarını geri getirmez.

Instagram'da engellediğimiz kişileri nasıl görüyorsunuz?

Instagram uygulamasına giriş yaptıktan sonra profilinizin olduğu sayfaya gitmelisiniz. Android kullanıcısı iseniz sağ üstte bulunan üç nokta simgesine dokunun. Sayfayı aşağı kaydırdıktan sonra hesap başlığının altında bulunan engellenen kişiler başlığına dokunduğunuzda engellediğiniz hesapları görebilirsiniz.

Engelleyince beğeniler gider mi?

İşte siz birini engellediğinizde de aynen bu şekilde görünür. Ayrıca engelleme işlemi ile engellenen kişi ile tüm etkileşim de kesilmiş olur. Engellenen kişinin yaptığı yorumlar, beğeniler gibi tüm etkileşimler engelleme ile yok olur. Engel kaldırma işleminden sonra da bu etkileşimler geri dönmez.

Twitter'da engelleyince beğeniler gider mi?

Engellenmiş hesaplar şunları yapamaz: Size Direkt Mesaj gönderemezler. Twitter'a giriş yaptıklarında takip ettiğiniz kullanıcıların veya takipçilerinizin listesini, beğenilerinizi ya da listelerinizi görüntüleyemezler.