Polen cinsel gücü artırır mı?

İçindekiler:

  1. Polen cinsel gücü artırır mı?
  2. Propolis östrojeni arttırır mi?
  3. Soğan suyu cinsel isteği arttırır mı?
  4. Propolis erken ergenliğe yol açar mı?
  5. Ceviz cinsel gücü artırır mi?
  6. Natural hekimce propolis ne ise yarar?

Polen cinsel gücü artırır mı?

Bal arılarının ürettiği polen afrodizyak etkisi ile cinsel sorunları gideriyor. İçeriğindeki etkin mineral ve vitaminlerle cinsel gücü artırıyor. Karaciğer hastalıkları dahil birçok rahatsızlıkta hasarları azaltıyor.

Propolis östrojeni arttırır mi?

Son yıllarda popüler olan propolisin bazı türlerinin de östrojen hormonu benzeri maddeler içerdiğinden, çocuklarda hormon dengesini etkileyebileceği unutulmamalıdır.

Soğan suyu cinsel isteği arttırır mı?

2- Arpacık soğanı: Potasyum zengini arpacık soğanı cinsel dürtüyü artırıyor ve erken boşalmayı önlüyor. 3- Karpuz: ABD'de yapılan bir araştırmaya göre; karpuzun 6 diliminde dahi yeterli miktarda bulunan aminoasit, kan damarlarını genişletiyor ve cinsel dürtüyü artırıyor.

Propolis erken ergenliğe yol açar mı?

Erken ergenlik genetik etkenler, beslenme hataları ve obezite gibi faktörler nedeniyle gelişiyor. Ayrıca östrojenik etkilere sahip olan lavanta gibi bitkisel aromatik yağların ve propolis gibi destek ürünlerinin, bıldırcın yumurtası gibi besinlerin kullanımı da erken ergenlik nedeni olabiliyor.

Ceviz cinsel gücü artırır mi?

CİNSEL GÜCÜ ARTIRAN BESİNLER: CEVİZ Ceviz E vitamini ve omega 3 yağları bakımından oldukça zengindir. Güçlü bir kalp de kişinin enerjisini ve kan akışını düzenler. Bu da seks sırasında erkeğin gücünü artırır.

Natural hekimce propolis ne ise yarar?

Antioksidan ve antimikrobiyal özelliği bulunan propolisi arılar, bacillus larvae gibi bakteri ve mantar enfeksiyonlarına karşı kovanlarını korumak, peteklerin hijyenini sağlamak, diğer böcek ve hayvanların kovana girişini engellemek için kullanır.