MediaMarkt ne kadar maaş veriyor?

İçindekiler:

  1. MediaMarkt ne kadar maaş veriyor?
  2. Media Markt artı hizmetler nedir?
  3. Media Markt hangi sendika?
  4. Media Markt hangi sektör?
  5. Media Markt mobil hizmet paketi nedir?
  6. Teknosa iç ve Dış Ticaret A Ş ne iş yapar?

MediaMarkt ne kadar maaş veriyor?

MediaMarkt satış görevlileri, kasiyerleri, personelleri ortalama TL maaş almaktadır. Yeni başlayan MediaMarkt personeli maaşı 20 TL'dir. Mağaza müdürü olarak çalışan personeller ise 4-5 bin TL civarında aylık alır.

Media Markt artı hizmetler nedir?

MediaMarkt'tan satın aldığınız bilgisayar bileşenlerini mağazalarımızda ücretsiz olarak birleştirdiğimiz hizmetimizdir.

Media Markt hangi sendika?

Media Markt mağazalarında örgütlü olan Türk-İş'e bağlı Tez Koop-İş Sendikasının işten atmalara sessiz kalması ise işçilerin tepkisini çekti. Bir işçi tepkisini şöyle dile getirdi: “Örgütlü olduğumuz sendika Tez Koop-İş bu duruma kulaklarını kapamış durumda.

Media Markt hangi sektör?

Türkiye'nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, faaliyet gösterdiği sektörde cinsiyet eşitliğini sağlamaya yönelik “Kadının Hikayesi, Yarının Hikayesi” projesinin ardından yeni bir iş birliğini hayata geçirdi.

Media Markt mobil hizmet paketi nedir?

Cep Telefonları için Mobil Hizmet Paketi Seçenekleri Bir ürünü satın aldıktan sonra kurulum, koruma, özellik arttırma, destek ve farklı konularda hizmet alabilirsiniz. Ek hizmet paketleri farklı konularda kullanıcıyı destekleyerek her daim avantajlı olmasını sağlar.

Teknosa iç ve Dış Ticaret A Ş ne iş yapar?

bünyesinde kurulan TeknoSA İç ve Dış Ticaret A.Ş., teknoloji ürünlerini uygun fiyat ve üstün hizmet kalitesi ile tüketicilere sunmayı amaçlayan lider teknoloji perakende zinciridir. ... 2000 yılında 5 mağaza ile faaliyete başlayan şirket, bugün Türkiye'nin 81 ilinde 300'e yakın mağazasıyla hizmet vermektedir.