Kot pantolon üstüne ne giyilir erkek?

İçindekiler:

  1. Kot pantolon üstüne ne giyilir erkek?
  2. Açık renk kotun üzerine ne giyilir?
  3. Lacivert pantolonun üstüne ne giyilir erkek?
  4. Lacivert pantolonun üstüne hangi renk tişört gider?
  5. Kot maviye hangi renk gider?

Kot pantolon üstüne ne giyilir erkek?

Açık renk mavi erkek kot pantolonunuz ile yapacağınız kombinlerde beyaz, lacivert, kırmızı, bordo, yeşil, krem vb. benzer renkleri stilinizde değerlendirebilirsiniz. Ayrıca koyu renk mavi erkek kot pantolon kombinleriyle ise turkuaz, mor, turuncu ve sarı gibi renkleri stilinizde değerlendirebilirsiniz.

Açık renk kotun üzerine ne giyilir?

Buz mavisi kot, açık mavi kot, beyaz kot, vizon rengi kot, ve beji rengi kot gibi açık renk kot pantolonları bordo, siyah, mavi, lacivert ve kırmızının koyu tonlarında üst kombin parçası ile eşleştirmelisiniz.

Lacivert pantolonun üstüne ne giyilir erkek?

Lacivertin öne çıkan etkisini bir nebze kırmak için üst olarak daha açık ve soft renkler kullanmaya özen gösterin. özellikle yaz kombinlerinde, ofis kombinlerinde lacivert pantolon üstüne beyaz, krem rengi, bej rengi, ekru renk, somon rengi, vizon rengi ve kemik rengi ile kombinler yapabilirsiniz.

Lacivert pantolonun üstüne hangi renk tişört gider?

Lacivert pantolon üzerine tercih edilebilecek bir diğer rengi açık mavidir. Açık mavi modeller ton sür ton yaratmanızı sağlar ve böylece daha modern bir görünüm elde edersiniz. Ana rengi beyaz, ekru veya açık mavi olan, üzerinde ise lacivert desenleri bulunan gömlekler de lacivert pantolon ile uyum sağlarlar.

Kot maviye hangi renk gider?

Mavi kot kombin bayan için en çok tercih edilen renk buz mavisi, sask mavisi ve bebe mavisidir. Mavinin koyu tonları ile yapılan koyu mavi pantolon kombinlerinde üst kombin parçası açık renklerden seçilirse daha dikkat çekici olacaktır.