Visavis hangi diziden uyarlama?

İçindekiler:

  1. Visavis hangi diziden uyarlama?
  2. Visavis final yaptı mı?
  3. Visavis konusu ne?
  4. Visavis dizisi kaç bölüm?
  5. Avlu hangi diziden alıntı?
  6. Vis A Vis kaç sezon sürdü?
  7. Vis A Vis kac sezon?
  8. Vis A Vis izle kaç sezon?

Visavis hangi diziden uyarlama?

ziynet sali'nin hapishane müdürünü oynadığı dizi. 2. sezonu türkçe alt yazılı olarak malum ortamlara düşmüş dizi. (bkz: la casa de papel) dizisinden etkilenip başladığım ispanyolların (bkz: orange is the new black) uyarlaması.

Visavis final yaptı mı?

Yeni dizide ana dizideki bazı isimlerin de ara ara yer alması bekleniyor. İlk sezonu Netflix Türkiye'de de yer alan Vis a Vis, dört sezon sürdü ve Şubat 2019'da final yaptı.

Visavis konusu ne?

Vis a Vis, erkek arkadaşına olan bağlılığı sonucu kendisini bilmediği bir dünyanın içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Naif bir kadın olan Macerena Ferreiro'nun patronuna aşık olması, genç kadının hayatının alt üst olmasına neden olur.

Visavis dizisi kaç bölüm?

Başlangıçta İspanyolca olarak Vis A Vis olarak adlandırılan Locked Up, Globomedia tarafından ilk olarak İspanyol Ağı Antena 3 ve daha sonra Fox İspanya için üretilen bir İspanyol drama televizyon dizisidir. İlk bölümü 'te, son bölümü ise yayınlandı. Bu süre zarfında 4 sezon, 40 bölüm çekildi.

Avlu hangi diziden alıntı?

Sosyal medyada konuşulan konularda bir tanesi de Avlu'nun Orange is New Black'in uyarlaması olduğuydu. Ancak başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı ve Ruçhan Çalışkur'un oynadığı Yüksel Aksu imzalı Avlu, Avustralya dizisi Wentworth'un yasal uyarlaması.

Vis A Vis kaç sezon sürdü?

İlk bölümü 2015 yılında yayına giren Vis A Vis, 4. sezonunu geride bırakarak 5. sezonun çıkması merakla beklenen bir dizidir.

Vis A Vis kac sezon?

4 Vis a Vis/Sezon sayısı

Vis A Vis izle kaç sezon?

Vis A Vis dizisinin ilk bölümü 2015 yılında yayınlanmıştır. 4. sezonu geride bırakan dizinin 5. sezonu merakla beklenmektedir.