Hüseyin Şimşek kimdir?

İçindekiler:

  1. Hüseyin Şimşek kimdir?
  2. Neden Maltepe Üniversitesi?
  3. Özel Marmara Koleji kimin?
  4. Göz Doktoru Hüseyin Şimşek hangi hastanede?
  5. Maltepe Üni kaç dönüm?
  6. Kocaeli Marmara Koleji Müdürü kimdir?

Hüseyin Şimşek kimdir?

marmara egitim kurumlari'nin sahibi, kurucusu. maltepe universitesi de buna dahildir. boğaziçi üniversitesi bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği bölümünde öğretim * üyesidir. ...

Neden Maltepe Üniversitesi?

1997 yılında İstanbul Marmara Eğitim Vakfınca kurulan Maltepe Üniversitesi “Düşüncede Özgür, Eğitimde Çağdaş, Bilimde Evrensel” sloganıyla aktif, akılcı, özenli düşünen, okuyan, araştıran, üreten, çağdaş, hem iş birliğine yatkın hem rekabetçi aydın gençler yetiştirmeyi amaçlıyor.

Özel Marmara Koleji kimin?

İSTANBUL MARMARA EĞİTİM VAKFI (İMEV) Marmara Eğitim Kurumları'nın Kurucusu Hüseyin ŞİMŞEK 1985 yılında "ANAOKULUNDAN ÜNİVERSİTEYE" sloganıyla eğitim alanındaki faaliyetlerine başlamış, bu başlangıç başarı halkalarıyla güçlü bir eğitim hizmet zincirini oluşturmuş ve Türk Milli Eğitimi'nde etkin yerini almıştır.

Göz Doktoru Hüseyin Şimşek hangi hastanede?

Hüseyin Şimşek - Özel Esencan Hastanesi.

Maltepe Üni kaç dönüm?

2002 yılında İMEV başta olmak üzere Marmara Eğitim Kurumları'nı bir araya toplamak amacı Marmara Eğitim Köyü, çam ormanlarının arasında 1000 dönüm açık, 300 dönüm kapalı alanda kurulmuştur.

Kocaeli Marmara Koleji Müdürü kimdir?

İzmit Ulugazi, Yahya Kaptan ve 23 Nisan İlkokullarında 31 yıl müdür olarak görev yapan Necati Kal, Kocaeli Marmara Koleji'nin Genel Koordinatörlüğünü üstlendi.