Samsun'a tren var mı?

İçindekiler:

  1. Samsun'a tren var mı?
  2. Samsun-Sivas yolcu treni ne zaman açılacak?
  3. Ankara Samsun hızlı tren kaç saat?
  4. Sivas demiryolu açıldı mı?
  5. Ankara-Samsun arası hızlı tren var mı?
  6. Bursada neden demir yolu yok?

Samsun'a tren var mı?

Samsun-Amasya Bölgesel Treni, Samsun Garı ile Amasya Garı arasında günde karşılıklı 1 sefer yapan bölgesel yolcu trenidir.

Samsun-Sivas yolcu treni ne zaman açılacak?

Yenileme çalışmaları süren 90 yıllık demiryolu hattı Samsun-Sivas demiryolu hattında çalışmalar yüzde 80 oranında tamamlandı. Hattın Eylül 2018'de açılması planlanıyor..

Ankara Samsun hızlı tren kaç saat?

Samsun'a kazandırılacak olan hızlı tren Ankara ile bağlarımızı güçlendirecek. Otobüs ile 6 saat civarı bir zamanda ulaşılan Ankara'ya hızlı tren ile artık 2 saat 15 dakikada gidilebilecek. Proje sadece ulaşım anlamında değil, kültürel, sosyal ve ekonomik anlamda da iki şehir arasındaki ilişkileri arttıracak.

Sivas demiryolu açıldı mı?

14 yıldır yılan hikâyesine dönen ve yaklaşık 80 kilometresi eski konvansiyonel hattan oluşan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı 4 Eylül'de açılacak.

Ankara-Samsun arası hızlı tren var mı?

Ankara-Samsun arasındaki mesafe hızlı trenle beraber 1,5 saate düşecek. 2023 yılında hizmete girmesi planlanan projede 3 ihalede tamamlandı.

Bursada neden demir yolu yok?

Bursa-Mudanya arasında uzun yıllar boyunca ulaşımı sağlayan, Bursa'da üretilen malların Avrupa'ya ve dünyanın çeşitli yerlerine taşınmasında önemli rol oynayan bu demiryolu hattı, zarar ettiği gerekçesiyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nce çıkarılan bir yasayla iptal edildi. 10 Temmuz 1953 yılında Mudanya-Bursa ...