Işkur is arama nasıl aktifleştirilir?

İçindekiler:

  1. Işkur is arama nasıl aktifleştirilir?
  2. Işkur şifresini nasıl öğrenebilirim?
  3. Işkur sitesine nasıl girebilirim?
  4. İŞKUR aktif danışman nasıl atanır?

Işkur is arama nasıl aktifleştirilir?

Sisteme giriş yaptıktan sonra Özgeçmiş linkine tıklayın. Açılan ekranda “Kişisel Bilgiler” bölümünün altında yer alan İş Arama Statüsü bölümündeki Yeni Kayıt seçili olan kısmı “AKTİF” olarak seçip “Kaydet” butonuna tıklayarak Profilinizi Aktif edebilirsiniz.

Işkur şifresini nasıl öğrenebilirim?

Eğer şifrenizi unuttuysanız yukarıda yer alan resimde de görüleceği üzere online işlemler - kullanıcı işlemleri - kullanıcı hesabı işlemleri - şifre işlemleri linkine tıklıyoruz ve aşağıda görüldüğü üzere karşımıza şifre yenileme ekranı çıkıyor.

Işkur sitesine nasıl girebilirim?

Öncelikle adaylar www.iskur.gov.tr adresine girip T.C kimlik numarası ile kayıt olup veya E-Devlet şifresi ile sisteme giriş yapmaları gereklidir. Sonrasında ise, esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girerek İşyeri Ünvanına SAĞLIK BAKANLIĞI yazarak çıkacak ilgili ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

İŞKUR aktif danışman nasıl atanır?

İŞKUR birimlerinden veya İŞKUR İnternet Şubesi üzerinden İŞKUR'a kayıt işlemi gerçekleştirildikten en geç 24 saat sonra bireylerin ikamet adresine en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü veya Hizmet Merkezinden İş ve Meslek Danışmanı atanması sağlanmaktadır.