80 beden sütyen hangi beden?

İçindekiler:

  1. 80 beden sütyen hangi beden?
  2. 75B sütyen Kaç Beden?
  3. 80 beden sütyen kaç Cup?
  4. 90b sütyen Kaç Beden?
  5. 80C sütyen ne demek?
  6. 70a sütyen ne demek?
  7. Balenli pedli sütyen ne demek?
  8. Balenli Balensiz ne demek?
  9. Balen destek ne demek?
  10. Desteksiz Sütyen neden kullanılır?

80 beden sütyen hangi beden?

Sütyen Ölçüleri
Göğüs altı ölçüsü (cm)Kup ölçüsü (cm)
TürkYabancıA
753487-89
803692-94
853897-99

75B sütyen Kaç Beden?

Fark Cup ölçüsü Örneğin meme altı çevrenizin 73 cm, meme üstü çevrenizin 86 cm olduğunu varsayalim. İki ölçü arasındakı fark 11 cm olduğundan cup ölçünüz B olmalıdır. Dolayısı ile sütyen ölçünüz 75B'dir. Eğer sütyende cup belirtilmemişse B olarak düşünülebilir.

80 beden sütyen kaç Cup?

Göğsünüzün cup ölçüsü için, mezuranızı sırtınızdan geçecek şekilde öne doğru getirin ve göğsünüzün en yüksek noktasından ölçün. Elde ettiğiniz cm cinsinden ölçüyü tablo ile karşılaştırıp, Cup bedeninizi bulun. Örneğin; göğüs altı yani beden ölçün 68, göğüs çevresi ise 80 ise A cup sütyen tercih etmelisin.

90b sütyen Kaç Beden?

(Örneğin; Göğüs 80, beden ölçüsü 80 olduğunda "85 A" sütyen verilir.) Beden ve göğüs ölçüsü eşit oranda büyükse: B CUP. (Örneğin; Göğüs 90, beden ölçüsü 85 olduğunda "90 B" sütyen verilir.)

80C sütyen ne demek?

Standart beden B Kap'dır, ürün üzerinde Kap belirtilmemişse B dir. Örneğin 80B ile 80C sütyenlerde beden ölçüsü (sırt genişliği) aynıdır fakat göğüs büyüklüğü C kap sütyende biraz daha büyüktür. Kap ifadesi bazı markalarda "cup" olarak da geçebilir, aynı şeyi ifade eder.

70a sütyen ne demek?

70-a demek hem çok zayıf hem de memesi çok küçük oluyor.

Balenli pedli sütyen ne demek?

Demir veya plastik gibi çubuklarla alt kısmı çevrelenmiş sütyen modelleri 'ne balenli sütyen denir . ... Balenli sütyenin en çok kullanıldığı türlerin başında Toparlayıcı sütyen modelleri gelmektedir. balenler sayesinde göğüsleri daha iyi toparlayak daha toplu ve dik görünmesini sağlar.

Balenli Balensiz ne demek?

Balensiz sütyenler ise adı üzerinde balenliler gibi telden bir desteğe sahip değildir. Toparlayıcı özelliğe sahip olması için balensiz sütyenlerin sağlam ve iyi bir kumaştan üretilmiş olması gerekir.

Balen destek ne demek?

Balen sütyenlerde bir çeşit destektir. ... Balen sütyen ve korselerin altını çevreleyerek daha dik bir görünüm ortaya çıkarır. Toplu kumaş sayesinde de sütyenin ya da korsenin vücuda zarar vermesini engeller. İşte bunu sağlayan yarım daire şeklindeki demir ya da plastik çubuklara balen olarak adlandırılıyor.

Desteksiz Sütyen neden kullanılır?

Memelerinin arası geniş olan kadınlar destekli, normalden daha dar olan kadınlar ise desteksiz sütyen tercih ettiklerinde göğüs bölgesinin daha zarif durduğu bilinmektedir. Destekli sütyenler, meme araları geniş olan kadınlar için o genişliği biraz da olsa kapatmak amacıyla da kullanılmaktadır.