Eüaş personel alımı ne zaman?

İçindekiler:

  1. Eüaş personel alımı ne zaman?
  2. Eüaş kura çekimi ne zaman?
  3. Atatürk HES işletme Müdürlügü nerede?
  4. Eüaş kime ait?
  5. EÜAŞ Genel Müdürü kim oldu?
  6. Izzettin Alagöz kimdir?

Eüaş personel alımı ne zaman?

EÜAŞ İŞ BAŞVURUSU EÜAŞ teknisyen alımı başvurular İŞKUR üzerinden online şeklinde yapılacak olup başvurular 10-14 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Eüaş kura çekimi ne zaman?

Kura çekimi 05.01.2021 tarihinde EÜAŞ Genel Müdürlüğü Mustafa Kemal Mah. Eskişehir Yolu 7.km No:166 (Hamdi Toker Toplantı Salonu) Çankaya ANKARA adresinde saat 13:00'da başlayacak. Sözlü sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, euas.gov.tr internet adresinde duyurulacaktır.

Atatürk HES işletme Müdürlügü nerede?

a) Adresi:EÜAS ATATÜRK HES ISLETME MÜDÜRLÜGÜ SITESI 1 63860 BOZOVA/ŞANLIURFA
b) Telefon ve faks numarası:41472120212007
c) Elektronik Posta Adresi:[email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

Eüaş kime ait?

Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Türkiye'nin genel enerji ve ekonomi politikasına uygun olarak, elektrik üretim faaliyetlerinde bulunmak amacıyla teşkil edilen kamu kuruluşu niteliğindeki, %100 hissesi hazineye ait bir şirkettir. Türkiye'deki elektrik üretiminin büyük bir kısmını karşılamaktadır.

EÜAŞ Genel Müdürü kim oldu?

Elektrik Üretim A.Ş (EÜAŞ) Genel Müdürü İzzet Alagöz, EÜAŞ tarafından geçen yıl 21,7 milyar lira net hasılat elde edildiğini belirterek, "Bu yıl 82,2 milyar kilovatsaat elektrik enerjisi satarak, 26,2 milyar lira net hasılat ve 456 milyon lira dönem karı elde etmeyi planlıyoruz." dedi.

Izzettin Alagöz kimdir?

Enerji ve Otomasyon, Nice Mühendislik ve ABT Endüstri) mühendislik firmalarından oluşan Alagöz Gurubu'nun yönetim kurulu başkanıdır. Resmi Gazetede yayımlanan tarihli Cumhurbaşkanlığı kararıyla EÜAŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmıştır.