Aras Kargo öğle arası çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. Aras Kargo öğle arası çalışıyor mu?
  2. Aras Kargo Müşteri Hizmetleri Pazar günü açık mı?
  3. Aras Kargo öğleden sonra Kargo alıyor mu?
  4. Aras Kargo ctesi açık mı?
  5. Aras Kargo temsilci ne iş yapar?

Aras Kargo öğle arası çalışıyor mu?

Aras Kargo firması hafta içi her gün sabah sekiz buçukta (08:30) çalışmaya başlar ve akşam altıya (18:00) kadar müşterilerine hizmet sunmaktadır. Hafta sonu ise sadece cumartesi günleri çalışılmakta olup, sabah sekiz buçuktan (08:30) öğlen bir buçuğa (13:30) kadar hizmet vermektedir.

Aras Kargo Müşteri Hizmetleri Pazar günü açık mı?

Aras Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 09.00'da başlar ve kapanış saati olan 18.00'a kadar hizmet vermeye devam eder. ARAS KARGO HAFTA SONU AÇIK MI? Hafta sonu cumartesi günleri 09:30'dan 15.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Aras Kargo öğleden sonra Kargo alıyor mu?

Aras Kargo hafta içi saat 18:00'e cumartesi günü ise saat 15:00 'e kadar yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir fakat çok yoğun şubelerde uzak şehirden sonra gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne kalabilir.

Aras Kargo ctesi açık mı?

Aras Kargo hafta içi saat 08.30-18.00 arasında müşterilerine hizmet veriyor. Hafta sonunda ise cumartesi günü çalışan şirket 08.30-15.00 arasında hizmet veriyor.

Aras Kargo temsilci ne iş yapar?

Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargolarını teslim almak, gerekli durumlarda tahsilatı gerçekleştirmek ve kargonun gönderilmesini sağlamak. Kargo teslim almak için şubeye gelen müşterileri karşılayarak teslimatını uygun şekilde gerçekleştirmek.