Mayıs ayında yağış var mı?

İçindekiler:

  1. Mayıs ayında yağış var mı?
  2. Eylül ayında Alanya nasıl olur?
  3. 13 Mayıs'ta hava nasıl olacak 2021?
  4. Haziranda Antalya kaç derece?
  5. Alanyada Eylül ayında denize girilir mi?
  6. Eylül ayında Antalya'da hava nasıl olur?
  7. Antalya'ya ne zaman tatile gidilir?
  8. 13 Mayıs bayram günü hava nasıl olacak?
  9. 13 Mayıs'ta yağmur yağacak mı?

Mayıs ayında yağış var mı?

Türkiye geneli Mayıs ayı yağışları normaline göre P'den fazla azalma göstermiştir. Mayıs ayı yağışı 21.6 mm, normali (1981-2010) 49. yılı Mayıs ayı yağışı 63.2 mm olarak gerçekleşmiştir (Şekil 8).

Eylül ayında Alanya nasıl olur?

Genellikle ilk hafta Eylül sıcak olduğunu. Alanya Eylül içinde deneyimleri gün sıcak. Genellikle sıcaklık 32℃ dalgalanmalar ve Rüzgar hafif meltem olduğunu.

13 Mayıs'ta hava nasıl olacak 2021?

İşte Perşembe hava durumu.. Meteoroloji, Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra Ağrı ve Van'ın doğusu ile Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceğini bildirdi.

Haziranda Antalya kaç derece?

Ortalama en yüksek sıcaklığın 30,7°C ortalama en düşük sıcaklığın ise 19,6°C düzeyindedir. Özellikle 10.00 ve 14.00 arasında havanın çok sıcak olduğu bölgede sıcaklığı ortalama 23,9°C olan Akdeniz sularında serinleyebilirsiniz.

Alanyada Eylül ayında denize girilir mi?

Eylül hatta Ekim ayında denize girmek güneşlenmek için çok güzel bir plaj. Yazın çok sıcak olan hava bu mevsimde harika. Denize giriş kısmında taşlık bir bölüm var.

Eylül ayında Antalya'da hava nasıl olur?

Eylül ayında Antalya'da yağmura yakalanma riskiniz yaz aylarına göre çok daha yüksek. Bu ay da en yüksek sıcaklık 31 derece iken en düşük sıcaklık ise 19 derecedir. Ancak yaz mevsimine göre güneşlenme süresi de düşer. Ortalama güneşlenme süreci yaklaşık 9 saattir.

Antalya'ya ne zaman tatile gidilir?

Antalya'ya gidilecek en doğru zaman yaz mevsimidir. Oldukça sıcak geçen yaz ayları, burada tatil yapmak isteyenler için kaçınılmazdır. Turizm sezonu genelde mayıs ayında açılıp ekimde havaların soğumasına kadar devam etmektedir. Şehrin sıcaklıkları ekim itibariyle azalmaya başlar.

13 Mayıs bayram günü hava nasıl olacak?

BAYRAMIN 1. GÜNÜ (13 MAYIS PERŞEMBE) HAVA NASIL OLACAK? Ramazan Bayramı'nın 1. gününde Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinde parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Van ve Hakkari çevrelerinde ise sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar meydana gelecek. Ülkenin diğer bölgelerinde hava az bulutlu ve açık olacak.

13 Mayıs'ta yağmur yağacak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğusu kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Bingöl, Muş, Bitlis ve Van çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.