Neslican Tay ne zaman öldü?

İçindekiler:

  1. Neslican Tay ne zaman öldü?
  2. Neslican Tay ın bacağına ne oldu?
  3. Neslican hastalığını nasıl öğrendi?
  4. Ayyüce Çınar hangi kanserden öldü?
  5. Ayyuce Çınar nasıl öldü?
  6. Neslican Tay ne hastası?

Neslican Tay ne zaman öldü?

Neslican Tay/Ölüm tarihi

Neslican Tay ın bacağına ne oldu?

2018 yılında kanser nedeniyle bir bacağını kaybeden ve kendisine 'Demir Kadın' diyen Neslican Tay, verdiği röportajda söylediği "Bacağım yok ama yaşam sevincim var!" , "Bacağımın kesilmiş olmasının hayatımı etkilemesine izin vermeyeceğim.

Neslican hastalığını nasıl öğrendi?

SOSYAL MEDYA'DA FENOMEN OLDU, UMUT DAĞITTI Neslican, fenalaşınca İstanbul'da bir hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Teşhis konulduğunda tümör tüm bacağını sarmış, kemiği aşındırmış ve artık bacağını kurtarmak imkansızlaşmıştı. Bacağını kaybetmesinden altı ay sonra, Neslican, kanserin akciğerine sıçradığını öğrendi.

Ayyüce Çınar hangi kanserden öldü?

Mersin'de sinir sisteminde tümör bulunan ve yumuşak doku kanseri tedavisi gören, daha önce de birçok kez operasyon geçiren Ayyüce Çınar hayatını kaybetti.

Ayyuce Çınar nasıl öldü?

Daha önce birçok kez operasyon geçiren Ayyüce Çınar, hayatını kaybetti. Acı haber, günü Ayyüce'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu. Hayat enerjisini hiç bırakmayan ve Neslican Tay'ı örnek aldığını belirten Ayyüce Çınar sağ bacağını kanserden kaybetmişti.

Neslican Tay ne hastası?

Hastaneden gelen vefat haberini ise doktoru şu ifadelerle açıklamıştı: "Neslican Tay kızımız tarihinde uzun süredir mücadele ettiği “yaygın tutulum yapmış malign mezenşimal tümör” e bağlı artmış olan semptomları nedeniyle hastanemize müracaat etmişti.