Eylül'de Marmaris'te hava nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Eylül'de Marmaris'te hava nasıl olur?
  2. Antalya eylülde kaç derece?
  3. Eylülde Antalyada tatil yapılır mı?
  4. Antalya'da Eylül ayında denize girilir mi?
  5. Izmirde Eylül ayında denize girilir mi?

Eylül'de Marmaris'te hava nasıl olur?

Eylül Aşırı sıcak Tropik Hava ve 34℃ yukarıda ortalama sıcaklık ile bekleyebilirsiniz. ... Marmaris Eylül içinde deneyimleri gün sıcak.

Antalya eylülde kaç derece?

Antalya için Eylül ayında hava durumu
sıcaklık Eylül22.5°C26mm
sıcaklık Eylül mak.27.2°C28°C
sıcaklık Eylül asg.17.2°C

Eylülde Antalyada tatil yapılır mı?

Yaz bitiyor, okullar tekrar açılıyor, sıcaklıklar düşmeye başladı ve Antalya'nın yaz kabusu nem artık hissedilmiyor ama yaz tatili Antalya'da henüz bitmedi. Eylül belki de Antalya'yı ziyaret etmek için yılın en iyi aylarından biri. ... Eylül yazı andırdığından yazlık kıyafetleriniz Antalya için hala geçerlidir.

Antalya'da Eylül ayında denize girilir mi?

Türkiye'nin en sıcak şehirlerinden olan Antalya, eylül ayında hala yaz mevsimi geçiriyor, bu sebeple eylülde denizi sıcak olan yerler arasında en üst sıralarda. Kalabalıkların geldiği asıl zaman olan temmuz-ağustos döneminin geçmiş olması da hem daha huzurlu hem de daha uygun fiyatlı bir tatiliniz olmasını sağlıyor.

Izmirde Eylül ayında denize girilir mi?

Eylül ayında denize girmek için uygun olan bir diğer yerse İzmir'in az bilinen şahane ilçesi Karaburun. Doğal güzelliği ile ziyaretçisini kendine hayran bırakan ilçe, oldukça küçük. Doğa kaçamağı için ideal olan bölgede Mordoğan, Bodrum Plajı ve Mimoza Koyu en sevilen denize girme noktalarından birkaçı.