Beyazlar için hangi deterjan kullanılır?

İçindekiler:

  1. Beyazlar için hangi deterjan kullanılır?
  2. ABC kime ait?
  3. Beyazlar için deterjan Renklilerde kullanılır mi?
  4. 10 kilo Ariel deterjan ne kadar?
  5. OMO Domestos etkili Renklilerde kullanılır mi?
  6. Omo Active Renklilerde kullanılır mi?

Beyazlar için hangi deterjan kullanılır?

Persil, perbonat ve silikat kelimelerinin birleşiminden oluşmuştur. Renkli ve beyaz çamaşırlarda çok etkili bir temizlik sunan Persil çamaşır deterjanları arasında oldukça popüler ve tercih edilmektedir. Persil deterjanın fiyat anlamında diğer markalara göre daha uygun ve kalitesiyle kendini gösteriyor.

ABC kime ait?

ABC Deterjan, 1972 yılında yurtiçi ve uluslararası pazarlara kimyasal hammadde üretmek üzere 0 yerli sermaye ile kurulmuştur. İlk deterjan ana hammaddesi üretimini de 1974'te, Osmaniye'nin Bahçe ilçesindeki tesislerinde gerçekleştirmiştir.

Beyazlar için deterjan Renklilerde kullanılır mi?

Öncelikle çamaşır çamaşırdır şeklinde ifade etmek gerekir. Yani elbette renkliler için özel olarak kullanılan bir deterjanı beyazlar için de kullanmak mümkün. ... Çünkü renkler için hazırlanmış olan deterjan çeşitleri, giysilerin rengini korumak amaçlı hazırlanır.

10 kilo Ariel deterjan ne kadar?

Kilogram seçenekleri: 10 kg5,99 TL/kg. 12 kg9,17 TL/kg.

OMO Domestos etkili Renklilerde kullanılır mi?

Omo Domestos Etkili Toz Deterjan, beyaz ve açık renkli tüm çamaşırların oldukça hassas bir şekilde temizlenmesini sağlar. ... Kolay leke tutan tüm açık renkli çamaşırların temizliği, Omo'nun üstün teknolojisi ile can sıkan bir problem olmaktan çıkar.

Omo Active Renklilerde kullanılır mi?

"Omo Active Toz Deterjan, özel geliştirilmiş olan formülü sayesinde çamaşırlardan zorlu lekeleri çıkarmak için etkin temizlik çözümleri sunar. Beyaz ve açık renkli tüm çamaşırların oldukça hassas bir şekilde temizlenmesini sağlar.