Sürücü olur sağlık raporu kaç para?

İçindekiler:

  1. Sürücü olur sağlık raporu kaç para?
  2. Devlet Hastanesinde sağlık raporu hangi bölümden alınır?
  3. Özel doktor raporu geçerli mi?
  4. Özel hastaneden rapor aldım parasını nasıl alinir?

Sürücü olur sağlık raporu kaç para?

Bu ücret devlet hastanelerinde ve üniversite hastanelerinde değişiklik gösterebilir. Örneğin 2020 yılında devlet hastanelerinde tek hekim ücreti 50 TL iken üniversite hastanelerinde bu ücret 75 TL olarak belirtilmiştir.

Devlet Hastanesinde sağlık raporu hangi bölümden alınır?

Devlet hastanesinden raporu almak için başvurduğunuz takdirde sizi belirli bazı bölümlerdeki doktorlara gönderirler ve bu doktorlardan muayene olmanız istenir. Muayene olmak için gideceğiniz bölümler aşağıdaki gibidir; İç hastalıkları (Dahiliye) Kulak – Burun – Boğaz (KBB)

Özel doktor raporu geçerli mi?

Ve Diş Sağlığı Hizmeti Sunulan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelik kapsamında) olanlar hariç olmak üzere muayenehaneleri sağlık hizmet sunucuları arasında saymamakta, dolayısıyla herhangi bir sağlık tesisine bağlı olmadan özel muayenehanesi olan hekimler tarafından sigortalılar adına düzenlenen raporları kabul ...

Özel hastaneden rapor aldım parasını nasıl alinir?

Rapor parasının alınabilmesi için öncelikle işçinin raporu alıp işverene vermesi gerekmektedir. İşveren de, bu sağlık raporunu 5 gün içinde e-rapor sistemine girer. SGK yetkililerince incelenen rapor uygunluk durumunda onaylanır. Onaylanan rapor için PTT'ye ödeme talimatı gönderilir.