Hafif kilolu kadınlar nasıl giyinmeli?

İçindekiler:

  1. Hafif kilolu kadınlar nasıl giyinmeli?
  2. 42 beden kadınlar nasıl giyinmeli?
  3. Büyük beden hanımlar nasıl giyinmeli?
  4. Büyük beden kadınlar nasıl abiye giymeli?

Hafif kilolu kadınlar nasıl giyinmeli?

Geniş paçalı pantolonlar ve jean'ler size çok yakışacaktır. Hafif kumaşlı parçaları 'layering' tekniğiyle üst üste kullanın. Mesela hafif bol bir tişörtün içine başka renkte biraz daha uzun ve alttan gözükecek şekilde dar atlet giyin. Genel anlamda hafif bol duran kıyafetler tercih edin.

42 beden kadınlar nasıl giyinmeli?

Büyük beden kadınlara çok şık seçenekler sunan birçok marka var. 42 ve üstü kadınlar için birbirinden şık kesimli, seksi ve zarif giysiler tasarlıyorlar. Eğer geniş kalçalarınız varsa, boru paça pantolonları tercih etmelisiniz; üst kısmınız iri, alt kimsiniz daha inceyse üstler dar, altlar daha geniş olmalı.

Büyük beden hanımlar nasıl giyinmeli?

Ancak kesinlikle tam göğüs altından değil. Göğüsleriniz büyük, beliniz kalın, kalçalarınız genişse V yaka, bele sıkı bir şekilde oturan ancak kalçalarda bollaşan kıyafetlerden şaşmayın. Bu tür kıyafetlerde kumaşın tok bir kumaş olmasına dikkat edin. İpek, ince jarse, satenlerden uzak durun.

Büyük beden kadınlar nasıl abiye giymeli?

Büyük Beden Abiye ve Büyük Beden Elbise Seçimi Nasıl Olmalıdır? Eğer beliniz kalın ve omuzlarınız şekilli ise dikkati üst tarafa toplamanız gerekecektir. Bunu yaptığınızda boynunuz daha ince ve uzun görünecektir. Böyle görünmek için ise V yaka ve omuzları açıkta bırakan elbiseler ve abiyeleri tercih edin.