Yetenek Sizsiniz Türkiye kim birinci oldu?

İçindekiler:

  1. Yetenek Sizsiniz Türkiye kim birinci oldu?
  2. Yunus Yetenek Sizsiniz kaçıncı oldu?
  3. Yetenek Sizsiniz Yunus Karaca 1 oldu mu?
  4. Yetenek sizsiniz türkiye devam ediyor mu?
  5. Yetenek Sizsiniz Türkiye ne zaman saat kaçta başlıyor?
  6. Yetenek Sizsiniz Türkiye başladı mı?

Yetenek Sizsiniz Türkiye kim birinci oldu?

İlk sezon 'da Show TV'de yayınlanmaya başlamıştır. Yarışmanın ilk 2 bölümünde jüriler Acun Ilıcalı, Ali Taran ve Oylum Talu'ydu. 2. bölümden sonra Oylum Talu'nun yerine Hülya Avşar gelmiştir. Birinci sezonun şampiyonu Bilal-Uğur olmuştur.

Yunus Yetenek Sizsiniz kaçıncı oldu?

Acun Ilıcalı'nın programı Yetenek Sizsiniz Türkiye'de SMS'lerden gelen oylarla finale yükselmeyi başaran Toprak Kardeşler ve Yunus Karaca ikilisinden şampiyonluğa yükselen isim, yüzde 93 oy oranıyla Yunus Karaca oldu.

Yetenek Sizsiniz Yunus Karaca 1 oldu mu?

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yapılan oylama sonucunda birinci olan isim Yunus Karaca.. ... Sms oylamasının sonucunda yarışmayı kazanan isim Yunus Karaca oldu. YUNUS KARACA KİMDİR? Yunus Karaca 2. tur performansıyla gerek anlatış tarzı gerek verdiği doğal tepkilerle jüriyi de salonu da gülme krizine sokmuştu.

Yetenek sizsiniz türkiye devam ediyor mu?

TV8'in ilgiyle takip edilen efsane yarışma programı Yetenek Sizsiniz Türkiye, ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Acun Ilıcalı, dün akşam Survivor 2021 final bölümünde, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması için başvuruların devam ettiğini duyurdu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye ne zaman saat kaçta başlıyor?

Efsane jürisiyle Yetenek Sizsiniz Türkiye, yarı final heyecanıyla bu akşam 20:00'de TV8'de.... Efsane jürisiyle Yetenek Sizsiniz Türkiye bu akşam 20:00'de TV8'de.... Efsane jürisiyle Yetenek Sizsiniz Türkiye bu akşam 20:00'de TV8'de....

Yetenek Sizsiniz Türkiye başladı mı?

Yetenek Sizsiniz Türkiye, 'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. tarihinden ...