Üsküdar Sirkeci vapur kaç dk?

İçindekiler:

  1. Üsküdar Sirkeci vapur kaç dk?
  2. Marmaray Sirkeci Üsküdar arası kaç dakika?
  3. Üsküdar Eminönü vapur ne kadar sürer?
  4. Üsküdardan Eyüpe vapur seferleri yapılıyor mu?
  5. Marmaray Üsküdar Sirkeci arası kaç km?
  6. Eyüpten Üsküdara vapur var mı?

Üsküdar Sirkeci vapur kaç dk?

Hafta sonu seferleri yapılmayacaktır. İDO Sirkeci Harem vapuru ile yolculuk ortalama 20 dakika sürmektedir.

Marmaray Sirkeci Üsküdar arası kaç dakika?

Marmaray ile Bostancı ve Bakırköy arası 37 dakika olacak. Marmaray ile Söğütlüçeşme ve Yenikapı arası 12 dakika olacak. Marmaray ile Üsküdar ve Sirkeci arası 4 dakika olacak.

Üsküdar Eminönü vapur ne kadar sürer?

ÜSKÜDAR - KARAKÖY - EMINÖNÜ (Şehir Hatları) Ek bilgi: ÜSKÜDAR - KARAKÖY - EMINÖNÜ hattında 4 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 20 dakika.

Üsküdardan Eyüpe vapur seferleri yapılıyor mu?

Haliç Hattı Üsküdar'dan Eyüp'e Vapur Sefer Saatleri (Her Gün) Şehir Hatları Haliç Hattı (Üsküdar > Karaköy > Kasımpaşa > Fener > Balat > Hasköy > Ayvansaray > Sütlüce > Eyüp) Gemi Saatleri 2021-2022 Kış Tarifesi * Pazar ve resmi tatil günleri yapılmaz.

Marmaray Üsküdar Sirkeci arası kaç km?

Marmaray'ın özellikleri -Marmaray'ın ilk bölümünün açılmasıyla Üsküdar- Sirkeci arası 4 dakika, Ayrılıkçeşme - Kazlıçeşme 18 dakika sürecek. Bu güzergahın uzunluğu 13.6 kilometre.

Eyüpten Üsküdara vapur var mı?

İstanbul'da Şehir Hatları vapurları Haliç boyunca Eyüp ile Üsküdar arasında seyahat etmek isteyenler için ulaşım imkanı sağlar. ... Seferler karşılıklı olarak yapıldığı için aynı zamanda tersi istikametlerde de seyahat edebilirsiniz.