Ameliyat sonrası oluşan ödeme ne iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Ameliyat sonrası oluşan ödeme ne iyi gelir?
  2. Silikon ameliyat sonrası ödem ne zaman geçer?
  3. Meme büyütme ameliyatı sonrası nelere dikkat edilmeli?
  4. Liposuction aldırma sonrası şişlik ne zaman iner?

Ameliyat sonrası oluşan ödeme ne iyi gelir?

Ameliyat sonrası ödem oluşabilir, ödemi atabilmek için bol bol yürüyüş ve bolca da su içmek gerekir, daha hızlı ödem atabilmek için polikliniğimde medikal masajlar yaparak süreci hızlandırıyorum. Aynı zamanda ben bromolain içmenizi öneriyorum. İçinde ananas ekstresi olduğu için ödemin atılmasına yardımcı oluyor.

Silikon ameliyat sonrası ödem ne zaman geçer?

Şişkinliği nasıl azaltabileceğinizle ilgili bilgi edinin: ameliyat sonrası ödem genellikle 6 ile 8 hafta arasında inmiş olur. İltihap ve sertliği azaltmak adına günde en az bir kere göğsünüze buz torbası uygulayabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı sonrası nelere dikkat edilmeli?

Ameliyat sonrası 12-14. günde dikişler alınır. Ameliyattan sonra bikini veya sutyenin içinde kalan bu keşi bölgesinde fark edilebilir bir iz kalabilir ancak 6-12 ay boyunca gittikçe izler soluklaşır ve daha az belirgin hale gelir. 4-6 hafta süre ile memeler güneşten korunmalı ve azami özen gösterilmelidir.

Liposuction aldırma sonrası şişlik ne zaman iner?

Şişlikler 15-20 gün içerisinde azalma göstermeye başlayacak ve gerçek vücut hatları yavaş yavaş belirginlik alacaktır. Bu süreç de sabırlı ve kararlı olmak çok önemlidir. Çünkü Liposuction sonrası ödem ve şişliğin tamamen geçmesi bölge sayısı ve kişi ten hassasiyetine göre 1 ile 3 ay arasında değişmektedir.