Midilliye nasıl geçilir?

İçindekiler:

  1. Midilliye nasıl geçilir?
  2. Çanakkale'den Midilliye nasıl gidilir?
  3. Ayvalıktan Midilliye Vize nasıl alınır?
  4. Pasaportsuz yunan adalarına gidilir mi?

Midilliye nasıl geçilir?

Adaya ulaşım denizyolu ve havayolu ile sağlanabilmektedir. Adaya denizyolu ile ulaşım Türkiye'nin en yakın noktası olan Ayvalık'tan sağlanmaktadır. Ortalama 1,5 saat sürecek keyifli bir feribot yolculuğu ile adaya ulaşabilirsiniz. Çeşitli tur şirketlerinden ortalama 30 euro'ya gidiş dönüş biletinizi alabilirsiniz.

Çanakkale'den Midilliye nasıl gidilir?

Küçükkuyu'dan Midilli'ye seyir 1 saat 50 dakika sürecek. Midilli seferine bilet almış yolcular için Çanakkale'den Küçükkuyu Feribot İskelesi'ne ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Midilli'den dönen yolcular da Çanakkale'ye ücretsiz otobüs seferleriyle taşınacak.

Ayvalıktan Midilliye Vize nasıl alınır?

Bu uygulama için misafirlerimize ait aşağıda belirtilen evrakların en geç Midilli Adasına geçiş tarihinden 3 gün önce TURYOL AYVALIK ofisine iletilmesi gerekmektedir.
  1. Pasaportunuzun fotoğraflı sayfasının fotokopisi(pasaport geçerlilik süresi 3 aydan az, on yıldan eski olmamalı)
  2. 2 adet arka fonu beyaz, vesikalık fotoğraf.
Daha fazla öğe...

Pasaportsuz yunan adalarına gidilir mi?

Feribotla geçiyor olmak ne yazık ki bu kuralı değiştirmemektedir. Yani Rodos Adası'na günübirlik bile olsa PASAPORTSUZ VE VİZESİZ GEÇİŞ YOKTUR. Ancak feribot ile geçilen Yunan adalarına kısa süreli turistik geziler için girişler kolaylaştırılmış, GEÇİCİ VİZE (KAPI VİZESİ) uygulamasına başlanmıştır.