Limon maydanoz sarımsak kapsülü ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Limon maydanoz sarımsak kapsülü ne işe yarar?
  2. Limon maydanoz sarımsak yağlarını içeren soft kapsül nasıl kullanılır?
  3. Limon sarımsak maydanoz nasıl kullanılır?
  4. Nurs limon yağı maydanoz yağı sarımsak yağı ne işe yarar?
  5. Limon maydanoz kürü ne işe yarar?
  6. Nurs Lokman Hekim limon maydanoz sarımsak nasıl kullanılır?
  7. Limon sarımsak maydanoz sirkesi nasıl yapılır?
  8. Nurs limon sarımsak maydanoz kürü ne işe yarar?
  9. Maydanoz sarımsak limon kürü ne kadar içilmeli?

Limon maydanoz sarımsak kapsülü ne işe yarar?

Cevap: Merhabalar; -Kalp damarlarını açmaya yardımcı olur. - Kalbi besleyen damar ve yolların tıkanmasını engellemeye yardımcı olur . - Kalp damarlarında plak oluşumunu önlemeye yardımcı olur. -Kalp damarlarının yağ bağlamaması için önerilir. -Kan dolaşımını hızlandırılması ve güçlendirilmesinde etken olabilir.

Limon maydanoz sarımsak yağlarını içeren soft kapsül nasıl kullanılır?

Limon Maydanoz Sarımsak Kürü kullanılışı; yetişkinler için günde 2 defa 1 tane olarak tercihen yemeklerle birlikte alınır. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. İlaç değil takviye edici gıdadır.

Limon sarımsak maydanoz nasıl kullanılır?

Karışımı her gün sabah aç karna yarım bardak içebilirsiniz. Bir diğer kür olan limon sarımsak maydanoz kürü ise kalp damarlarındaki tıkanıklığı giderir ve kan dolaşımını güçlendirir. Bu kürü yapmak için 1 diş sarımsak, 1 demet saplı maydanoz, 2 yemek kaşığı limon suyu ve yarım bardak su yeterlidir.

Nurs limon yağı maydanoz yağı sarımsak yağı ne işe yarar?

Kan şekerini düşürür; şeker hastalığının tedavisini kolaylaştırır. Damarların genişlemesini sağlar. Kanın akıcılığını arttırır, dolaşımı hızlandırır, damar içi pıhtılaşmaları engeller, kalp krizi ya da felç geçirmeye neden olacak damar tıkanıklıklarını önler.

Limon maydanoz kürü ne işe yarar?

Düzenli olarak tüketilen maydanoz limon kürü kolesterol seviyesini en ideal noktaya getirir. Kalp ve damar hastalıklarının oluşma ihtimalini ortadan kaldırır. Baş ağrısı, kemik ve eklem ağrısı gibi durumlarda da etkili olan maydanoz limon kürü evinizde hazırlayabileceğiniz en doğal ağrı kesici olacaktır.

Nurs Lokman Hekim limon maydanoz sarımsak nasıl kullanılır?

Limon Maydanoz Sarımsak Kürü kullanılışı; yetişkinler için günde 2 defa 1 tane olarak tercihen yemeklerle birlikte alınır. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. İlaç değil takviye edici gıdadır.

Limon sarımsak maydanoz sirkesi nasıl yapılır?

Temiz su ile yıkanmış olan taze maydanozlar ve kabukları ayrılmış olan bir diş sarımsak mutfak robotunun içine atılır. Ardından taze limondan sıkılmış olan 2 yemek kaşığı limon suyu karışıma atılır. Ardından karıştırılmaya başlanır.

Nurs limon sarımsak maydanoz kürü ne işe yarar?

Maydanoz sarımsak ve limon kalbe büyük faydası olduğu bilimsel bir şekilde kanıtlanmıştır. Kalp damarlarını açar, kalbi ve kalbi besleyen damarların tıkanmasını engeller. Plak oluşumlarını ve kalbin yağ bağlamasının önüne de yine hazırlanan kür ile geçilebilir. Kan dolaşımının hızlandırılmasına da yardımcı olur.

Maydanoz sarımsak limon kürü ne kadar içilmeli?

Kürün uygulama şekli şöyledir: İlk üç gün sarımsaklı, ikinci üç gün sarımsaksız, üçüncü üç günse tekrar sarımsaklı olarak uygulanır. Toplam dokuz gün uyguladıktan sonra 3 gün ara verilir. Üç gün aradan sonra aynı şekilde dokuz gün uygulanır ve kür sonlandırılır.