Kredi kartını hiç kullanmadım aidat gelir mi?

İçindekiler:

  1. Kredi kartını hiç kullanmadım aidat gelir mi?
  2. Kredi kartını geldi hiç kullanmasam ne olur?
  3. Kredi kartı şubeden alınmazsa ne olur?
  4. Kredi kartı borcunu ödeyince ne zaman açılır?

Kredi kartını hiç kullanmadım aidat gelir mi?

✘Kesintisiz 180 gün boyunca kullanılmayan kredi kartı hareketsiz kabul edilir ve hareket görmediği sürece aidat ödenmez. ✘Daha önce kart aidatı yansıtılmış ve kart 180 gün hareketsiz kalmışsa, banka 12 ay içinde tahsil edemediği aidattan vazgeçer. ✘Her bankanın aidatsız kredi kartı ürünü çıkarma zorunluluğu var.

Kredi kartını geldi hiç kullanmasam ne olur?

gelen kredi kartını kullanmazsam ne olur ? Eğer kredi kartınız var ve borcunuzun olmasına rağmen ödeme yapmadıysanız veya bir çok kart kullanıyorsunuz ve uzun süredir kullanmadığınız bir kredi kartınızın borcunu ödemeyi unuttunuz, bu durumda banka haciz koyma hakkına sahip olacaktır.

Kredi kartı şubeden alınmazsa ne olur?

Teslim alınmayan bir kartın harcamalarından kart sahibi sorumlu tutulamaz. Çünkü sadece ıslak imza karşılığında kredi kartı teslimatı yapılır. Kötü niyetli kişilerin eline geçmesi durumunda harcamalarda dağıtım firması ve banka sorumlu tutulur.

Kredi kartı borcunu ödeyince ne zaman açılır?

Kredi kartını kullanıcı kendi isteğiyle kapatırsa kapatılan aynı kredi kartı yeniden tekrar açılamaz. Kredi kartı borçlar yüzünden kapatıldıysa borcun tamamen ödenmesi durumunda kredi kartı tekrar açılır.