Beşiktaş'ın 2 golü ofsayt mı?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş'ın 2 golü ofsayt mı?
  2. Babelin golu ofsayt mı?
  3. Galatasaray Beşiktaş golü ofsayt mı?
  4. Galatasaray'ın attığı gol ofsayt mı?
  5. Welintonun golu ofsayt mı?
  6. Gs'nin 2 golü ofsayt mı?
  7. GS Erzurum maçı 2 gol ofsayt mı?
  8. Galatasaray'ın 2 golü ofsayt mı?
  9. Ikinci gol ofsayt mı?

Beşiktaş'ın 2 golü ofsayt mı?

Beşiktaş'ın Ç. Rizespor ile oynadığı maçın ilk yarısında Siyah-Beyazlı takımın iki golü VAR incelemesi sonucu iptal oldu. Beşiktaş'ın bir golü ofsayt, bir golü elle oynama ihlali sonucu iptal oldu.

Babelin golu ofsayt mı?

Spor Toto Süper Lig'in 40. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş derbi maçta karşı karşıya geldi. ... Galatasaray'da Babel, 11. dakikada topu filelerle buluştururken, yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırıp golün geçersiz olduğuna hükmetti. Daha sonra pozisyon VAR'da incelenirken, Babel'in ofsayt olmadığına karar verildi.

Galatasaray Beşiktaş golü ofsayt mı?

Spor Toto Süper Lig'in 40. haftasındaki dev derbide Galatasaray ile Beşiktaş, Türk Telekom Stadı'nda kozlarını paylaştı. Siyah-beyazlılar, mücadelenin 2. dakikasında Welinton ile golü buldu ancak hakem Cüneyt Çakır, ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz saydı.

Galatasaray'ın attığı gol ofsayt mı?

Pozisyonu değerlendiren Erman Toroğlu, "Galatasaray'ın 2. golü benim yorumuma göre net ofsayt. ... Futbolcular çok iyi biliyor, Arda 2 metre falan ofsayt." dedi. RIDVAN DİLMEN: "OFSAYT DEĞİL" Rıdvan Dilmen ise, "Yan hakemin de başarısı var golde.

Welintonun golu ofsayt mı?

Maçın 2'nci dakikasındaki serbest vuruşta Ghezzal'ın attığı ortayı kafa vuruşuyla ağlara gönderen Welinton'un golü ofsayt kararı nedeniyle geçerli kabul edilmedi.

Gs'nin 2 golü ofsayt mı?

Hakem Mete Kalkavan bu pozisyonda Arda'yı “yok” saymış olmalı ki, golü verdi. Galatasaray'ın kadrosu, Süper Lig kalitesinin çok ama çok üstünde... ... İkinci golde ofsayt ofsayt yok (Deniz Çoban - Fanatik) Mete Kalkavan 90 dakika boyunca kontrolü elinde bulunduran bir yönetim sergiledi.

GS Erzurum maçı 2 gol ofsayt mı?

İkinci golde ofsayt ofsayt yok (Deniz Çoban - Fanatik) Mete Kalkavan 90 dakika boyunca kontrolü elinde bulunduran bir yönetim sergiledi. Maç süresince bazı sarı kart ve faul hataları yaptı. Kritik kararlarında biri dışında başarılıydı.

Galatasaray'ın 2 golü ofsayt mı?

"İkinci golde ofsayt yok"

Ikinci gol ofsayt mı?

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe sahasında Gençlerbirliği'ni konuk etti. Başkent ekibi mücadelenin 63. dakikasında Floyd Ayite ile ikinci golü buldu. ... Yaklaşık 3 dakikalık incelemenin ardından golde ofsayt olmadığı tespit edildi ve gol geçerli sayıldı.