Mustafa Cengiz rahatsız mı?

İçindekiler:

  1. Mustafa Cengiz rahatsız mı?
  2. Mustafa Cengiz hastalıgı ne?
  3. Mustafa Cengiz işi nedir?
  4. Mustafa Cengiz tekrar aday olabilecek mi?
  5. Mustafa Cengiz tekrar aday olacak mı?

Mustafa Cengiz rahatsız mı?

Beynindeki 3 adet tümör nedeniyle Perşembe günü beyin ameliyatı olan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, taburcu olduktan 2 gün sonra mide kanaması geçirdi. Bir kez daha operasyon geçiren deneyimli iş insanı, 3 Haziran 2020 Çarşamba günü hastaneden taburcu oldu ve sağlığının iyi olduğunu söylemişti.

Mustafa Cengiz hastalıgı ne?

Mustafa Cengiz'in durumunun kritik olduğu ve önümüzdeki 72 saat çok önemli olduğu ifade edildi. MUSTAFA CENGİZ'İN HASTALIĞI NE? Galatasaray'da başkanlık yaptığı iki dönemde de hastalıklarla başı dertte olan Mustafa Cengiz, son olarak beyninde tümör olması sebebiyle beyin radyoterapisi uygulanmıştı.

Mustafa Cengiz işi nedir?

İş İnsanı Mustafa Cengiz/Meslekleri

Mustafa Cengiz tekrar aday olabilecek mi?

Mevcut başkan Mustafa Cengiz'in yeniden aday olup olmayacağı merakla bekleniyordu. Cengiz, başkanlığa aday olmayacağını duyururken yönetiminden Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Kaan Kançal'dan aday olmalarını istediğini söyledi. Cengiz'in açıklamaları şu şekilde; "Seçimde aday olmayacağım.

Mustafa Cengiz tekrar aday olacak mı?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yapılacak ilk seçimde aday olmayacağını açıkladı. Mustafa Cengiz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, olağan seçimli genel kurulda yeniden başkanlığa aday olmayacak.