SILA konseri ne zaman?

İçindekiler:

  1. SILA konseri ne zaman?
  2. Sıla bileti nedir?
  3. Harbiye Konseri nerede?
  4. Harbiye açık hava konserine giderken ne giyilir?
  5. Yurtdışı sürekli görev süresi kaç yıldır?
  6. Devlet memuru olarak yurt dışında çalışabilir mi?

SILA konseri ne zaman?

2020'nin eylül ile birlikte Türkiye turnesine başlayacak olan Sıla'nın ilk konseri 25 Eylül'de Antalya Alanya Açıkhava Tiyatrosu'nda. 26 Eylül'de Antalya Açıkhava'da dinleyicileri ile buluşacak. 30 Eylül'de çok sevdiği izmir'de Kültürpark Açıkhava Tityatrosu'nda şarkı söyleyecek.

Sıla bileti nedir?

Yurtdışında görevli personel, dünyanın birçok ülkesinde yaygınca uygulanan ? Sıla Bileti? imkana kavuşuyor. Buna göre, kamu kurum ve kuruluşlarının yurtdışı temsilciliklerinde çalışan personelin, görev süresi boyunca bir kez, eşi ve çocuklarıyla birlikte Türkiye'ye gidiş dönüş ulaşım masrafı karşılanacak.

Harbiye Konseri nerede?

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu (eski adıyla Harbiye Açıkhava Tiyatrosu), İstanbul, Harbiye semtinde, Dolmabahçe Vadisi'nde, İstanbul Hilton Oteli'yle Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nın yanında yer almakta olan açık tiyatro, konser ve gösteri mekanıdır.

Harbiye açık hava konserine giderken ne giyilir?

- Kot şortlar, kısa bol elbiseler, askılı bluzler, salaş penyeler ile şapka ve gözlük ve rahat ayakkabılar, sandaletler. Bunun yanı sıra hafif bir makyaj ve festival ruhunu yansıtan açık ya da eğlenceli saç modelleri ile kovboy tarzı da tercih edilebilir açık hava konserleri için.

Yurtdışı sürekli görev süresi kaç yıldır?

359 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile yürürlüğe konulan değişikliğe göre, söz konusu yönetmelikte 21'inci maddeden sonra ek madde getirildi. Ek maddeye göre, Ticaret Bakanlığı'nın yurt dışı teşkilatında görevlendirilecek personeline daimi görev süresi olarak en fazla 4 yıl uygulanacak.

Devlet memuru olarak yurt dışında çalışabilir mi?

8. Yurtdışına Gönderilen Devlet Memurlarının Hak, Yükümlülük Ve Aylıkları 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 79 uncu maddesinde yetiştirimek amacıyla yurt dışına gönderilen devlet memurlarının kadrolarında bırakılacağı belirtilmiştir. ... Bu husus kadro maaşı alan memurlar içinde geçerlidir.