Oruçlu iken lazer epilasyon yaptırılır mı?

İçindekiler:

  1. Oruçlu iken lazer epilasyon yaptırılır mı?
  2. Oruçlu iken avret yerine ağda yapılır mı?
  3. Oruçlu iken sakal tıraşı olunur mu?
  4. Oruçlu iken kıl tüy alınır mı?
  5. Oruçlu iken etek traşı yapılır mı?

Oruçlu iken lazer epilasyon yaptırılır mı?

Lazer epilasyon orucu bozan durumlar arasında ? sorularının cevaplarını yanıtladık: Vücuttaki kılların hangi yolla olursa olsun alınması orucu bozmaz. Çünkü oruç, bir şey yemek ve içmekten dolayı bozulur. Kıl almak veya aldırmak bunların kapsamında olmadığından orucu bozmaz.

Oruçlu iken avret yerine ağda yapılır mı?

Vücuttaki kılların hangi yolla olursa olsun alınmaları orucu bozmaz. Çünkü oruç, bir şey yemek, içmek ve cinsel ilişkide bulunmaktan dolayı bozulur. Yani ağda yaparken veya kaş alırken vücuda her hangi bir besin,yiyecek,su vb. şeyler girmediği için oruç bozulmaz.

Oruçlu iken sakal tıraşı olunur mu?

Traş olmanın dışında kaş almak, bıyık ve tüyleri almak, koltuk altı ve etek tıraşı olmak, ağda yapmak, pedikür, manikür gibi temizlikler orucu bozar mı gibi sorular gelmekte. ... Kaş almak, bıyık ve tüyleri almak, koltuk altı ve etek tıraşı olmak, ağda yapmak, pedikür, manikür gibi temizlikler orucu bozmaz.

Oruçlu iken kıl tüy alınır mı?

Diyanet işlerinin bu konudaki görüşü şu şekilde; Vücutdaki kılların hangi yolla olursa olsun alınmaları orucu bozmaz. Çünkü oruç, bir şey yemek, içmek ve cinsel ilişkide bulunmaktan dolayı bozulur. Kıl almak veya aldırmak bunların kapsamında olmadığından orucu bozmaz.

Oruçlu iken etek traşı yapılır mı?

Vücuttaki kılların hangi yolla olursa olsun alınmaları orucu bozmaz. Çünkü oruç, bir şey yemek, içmek ve cinsel ilişkide bulunmaktan dolayı bozulur.