Traşsız saç ekimi kaç greft?

İçindekiler:

  1. Traşsız saç ekimi kaç greft?
  2. Bir seferde kaç saç ekilir?
  3. Bölgesel saç ekimi yapılır mı?
  4. Saç ekimi nerede yapılmalı?
  5. En fazla kaç saç ekilebilir?

Traşsız saç ekimi kaç greft?

Tıraşsız Fue ile Bir Seansta Kaç Greft Ekilebilir? Traşsız Fue ile bir seans da ortalama 1500-2000 greft nakletmek mümkün olup, daha fazla ihtiyacı olan hastalara iki gün ardışık seans uygulanabilmektedir.

Bir seferde kaç saç ekilir?

Muayene esnasında saç grefti hesaplama araçları ile kesin bir sayı verilebilmektedir. Her saç ekimi seansında sınırsız saç kökleriniz olsa dahi sınırsız greft ekilemez. Her seansta maksimum 6000 greft yani ( 12.000-18.000 saç teli ) ekilebilir. İdeal olan 5000 grefti geçmemektir.

Bölgesel saç ekimi yapılır mı?

Bölgesel saç ekimi stres veya farklı sağlık sorunlarından ortaya çıkan bölgesel saç kayıplarının giderilmesi için bu bölgelere saç ekimi yapılması işlemidir. Genellikle 5 greft arasında saç kökü donör bölgelerden alınır ve dökülmenin yaşandığı bölgeye nakledilir.

Saç ekimi nerede yapılmalı?

Ense ve kulak arkası bölgeleri saç ekimi için en kaliteli greftlerin bulunduğu donör bölgelerdir. Özel mikromotor cihazlar ile saç kökleri çıkartılır. Alınan bu greftler özel bir solüsyon içerisinde bekletilerek, kaliteli hale getirilir.

En fazla kaç saç ekilebilir?

Her saç ekimi seansında sınırsız saç kökleriniz olsa dahi sınırsız greft ekilemez. Her seansta maksimum 6000 greft yani ( 12.000-18.000 saç teli ) ekilebilir. İdeal olan 5000 grefti geçmemektir. Çünkü fazlasında nekroz riski vardır.